06.03.2023

VAN DE VOORZITTER

Een hele mooie uitslag voor DOKO 1. Een overwinning met maar liefst 0-10 tegen het onderaan staande team van US brengt ze weer helemaal terug is de strijd om lijfsbehoud in de 1e klasse. Nu maar hopen dat Ron, Michael en Ingmar deze lijn kunnen doorzetten. De andere twee teams hopen dit lastige seizoen met afwezigheid en blessures vooral zonder kleerscheuren door te komen.

Succes allemaal volgende week bij de uitwedstrijden!

 

Nico

 

 

PROGRAMMA

===========

Woe  08-03     clinic MJ Tafeltennis in Callantsoog

 

Vr. 10-03  20.00 uur   Haarlem 1  –  DOKO 1      Ron, Ingmar, Michael

Vr. 10-03  20.00 uur   De Victors 4  –  DOKO 2   Jacco, Martin, Nico

Vr. 10-03  20.00 uur   DOV 8  –  DOKO 3             Arjan, Chris, Sandra

 

Zo. 12-03      uitwisseling jeugd met Alkmaar

 

Zo. 19-03     jeugduitje

 

 

UITSLAGEN

=========

Afgelopen weekend speelde alleen DOKO 1 omdat de wedstrijd op verzoek van de tegenstander US uit Amsterdam was verzet. Maar ook nu bleek de tegenstander problemen met de bezetting te hebben want zij speelden met twee invallers. Dat vonden Ron, Ingmar en Michael niet heel erg : wellicht iets meer kans op de broodnodige punten. Ron begon de wedstrijd tegen Danylo en won deze partij overtuigend. Ingmar mocht daarna tegen invaller Jan en won ook zeer sterk in vieren. Daarna de beurt aan Michael tegen invaller Maarten en met 9-11, 8-11, 13-11 en 6-11 won Michael heel netjes zijn eerste partij in deze klasse!! Samen met Ingmar won hij daarna de dubbel dus de zegereeks werd keurig voortgezet en stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord. En deze voorsprong werd verder uitgebreid. Ron won zijn overige enkels beide eenvoudig in drie games. Ingmar en Michael hadden allebei twee keer een vijfde game nodig maar deze werden allen gewonnen!! Zo werd er aan het einde van de avond een klinkende 10-0 overwinning genoteerd! Na 5 gespeelde wedstrijden heeft DOKO nu 25 punten, net als Rapidity, en Haarlem heeft 26 punten. Het zit dus heel dicht bij elkaar maar er zijn zeker kansen om in deze 1e klasse te kunnen blijven!!

 

Sandra

 

UITWISSELING JEUGD MET PING PONG IN ALKMAAR

Zondag 12 maart a.s. is er van 11.00 tot 13.00 uur een uitwisseling gepland tussen de jeugdleden van Doko en de jeugdleden van Ping Pong in Alkmaar. Om 10.15 uur vertrekken we bij de gymzaal in ’t Zand. Daniëlle (moeder van Cheyenne), Martin (vader van Kevin) en Trudy (bestuurslid jeugd) zullen deze keer rijden.

De ouders die wel hebben aangeboden om te rijden, maar dit keer niet hoeven, mogen natuurlijk altijd komen kijken (en ook verzamelen om 10.15 als zij dat prettig vinden).

Op zondag 19 maart a.s. om 14.00 is het jeugduitje gepland. Ik kom nog in de lucht met de vraag wie dan wil rijden. Er moeten dan 11 kinderen vanuit ’t Zand naar de Bowling in Schagen.

 

Trudy

 

 

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info