1 september de 4e kofferbakmarkt Samen Vrienden bij Magnushof

En we zijn al weer toe aan de 4e kofferbakmarkt. En dat komt natuurlijk goed uit. De vakanties zitten er weer op en dingen die tijdelijk voor de vakantie zijn aangeschaft kunnen nu gelijk weer worden doorverkocht. De weersvoorspelling is niet ongunstig, dus geniet als verkoper nog even van een ‘nazomer-zonnetje’ als u bij uw kraampje staat of zit. Dus heeft u nog spullen op zolder staan die u in de weg staan, maar voor een ander nog van waarde kunnen zijn, biedt ze te koop aan op zondag 1 september op de 4e kofferbakmarkt aan de Jacob Ruijsdaallaan in Schagen. Om 08:uur kunt u als verkoper uw stand opbouwen. De markt zelf start om 9:00 uur tot 13:00 uur.

Als standhouder steunt u de stichting Samen Vrienden, die onder andere de rolstoelbussen voor de alle zorginstellingen probeert rijdende te houden. In 2019 hebben we een zeer aantrekkelijk tarief als u uw staplaats online reserveert.

Tarieven
Eén staplaats kost online in de voorverkoop 10,- euro
Eén staplaats kost op de dag zelf contant aan de poort 15,- euro
Online reserveren kost 1,- euro per reservering en kan via de volgende link:
https://www.samenvrienden.nl/tp-24215-2/agenda/kofferbakmarkt

U kunt meerdere staplaatsen per markt tegelijk reserveren, maar betaald 1x de reserveringskosten. (Bijvoorbeeld: drie staplaatsen voor dezelfde markt tegelijk reserveren kost dan 3x 10,- + 1,- = € 31)
U kunt niet voor meerdere markten tegelijk reserveren, dit moet u per markt doen.

Het is niet mogelijk een bepaalde plek vast te leggen. Er zijn maximaal 60 standplaatsen beschikbaar en vol = vol. Tijdens de markten verkopen we koffie en thee (met een koekje) voor 1,-

Bevestiging
In uw mailbox ontvangt u de reservering. Zorg er dus voor dat u uw mailadres correct invult. Geen mail ontvangen? Check dan eerst uw spambox. Neem de bevestigingsmail (al dan niet geprint) mee naar de markt. (andere data van de kofferbakmarkten: 14 september)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info