10 Jaar Dynamic Tennis

Na eerst intensief bezig geweest te zijn op de sportvloer verzamelden 30 leden van de afdeling Dynamic Tennis van Gymlust zich in het feestelijk versierde Sportcafé van Pieter de Geus. Daar werden ze verrassend welkom geheten door André van Duin. Op de tonen van “Hallo allemaal” zat de stemming er gelijk goed in.

Drie bestuursleden van het eerste uur, Gerard Schagen, Guido Bracht en Jaap Zweeris werden in het zonnetje gezet door de dames-leden. Omhangen met een medaille en een fles wijn voor thuis.

Daarna afscheid van penningmeester Jaap Zweeris, die tien jaar lang heeft gezorgd voor een gezonde financiële basis. Hij werd verrast met een boekenbon en een oorkonde. Ook werd even stil gestaan bij de speelwijze van Jaap, gemene balletjes vlak over het net. Helaas moest hij stoppen vanwege een onwillige knie. De penningen zijn nu in handen van Kees Deutekom.

In 2009 werd gestart met 12 leden. Een halve hal was toen genoeg. Inmiddels zij er 32 leden en wordt er elke donderdag van 9.15 – 10.45 uur gespeeld op 6 banen in de hele hal.

De leden komen uit de hele regio, wat meer Zandtemers zou niet zo gek zijn….

De stemming is alle weken opperbest, kwinkslagen gaan over en weer en bij het kopje koffie na afloop komen de verhalen pas goed los. Maar ook bij lief en leed steunen de leden elkaar, geen wonder dat deze hechte groep er een gezellig feest van wist te maken.

Nieuwsgierig geworden? Kom op donderdagmorgen eens langs, speel eens lekker mee en je wordt vrijwel zeker gegrepen door het virus dat Dynamic Tennis heet.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info