Nieuw dit jaar op Zandstock

Betaalmethode Pin Only, Australische BBQ en update in app

NIEUWE BETAALMETHODE – PIN ONLY 

Dat betekent dat je direct bij alle barren, pendelbussen, foodstands en de garderobe kunt betalen met je bankpas. Het voordeel is dat je geen cash hoeft te pinnen van tevoren, niet lang in de rij hoeft te staan bij de kassa’s om muntjes te halen of je chip op te laden. Waar je ook bent, als je voldoende op je bankrekening hebt staan, kun je altijd direct betalen zonder eerst in een rij te staan om op je betaalchip op te laden of muntjes te halen. Een ander bijkomend voordeel is dat je op maandag niet met resterend tegoed op je betaalchip zit, of nog losse muntjes in je broekzak vindt. Geen gedoe meer met refund! Voor meer informatie en veel gestelde vragen, klik hier.

JOIN DE AUSTRALISCHE BARBECUE OP ZANDSTOCK

Wat we al wisten is dat er op de zaterdag van Zandstock een Australische vibe hangt, dankzij de Australische bands Caravãna Sun, Bobby Alu en The Beautiful Girls. Om deze vibe nog meer compleet te maken, kun je op zaterdag ook nog eens genieten van een Aussie barbecue. Dit is in samenwerking met Brasserie De Keuken. De BBQ begint om 14.30 uur.

Je kunt tot en met vrijdag 10 augustus, 12.00 uur een ticket (vlees/vegetarisch) kopen voor de barbecue via www.zandstock.nl/tickets en let op er zijn een beperkt aantal tickets. Een ticket kost €15,- waarvoor jij en je vrienden dus een goed en heerlijk ondergrondje zullen hebben, daarnaast krijg je ook een welkomstdrankje.

! Vergeet niet naast je gewone entreeticket, ook het BBQ ticket mee te nemen !

NIEUWE UPDATE IN DE  ZANDSTOCK APP
Vanaf nu kun je artiesten in de line-up als favoriet markeren. Zo krijg je een eenvoudig overzicht van jouw favoriete artiesten en de tijden. Dit overzicht krijg je wanneer je rechtsboven op het hartje klikt.

Ook zul je een push notificatie krijgen wanneer jouw favoriete artiest bijna gaat beginnen. Zo kun je er dus voor zorgen dat je niet per ongeluk een optreden mist.

Je kunt de Zandstock app downloaden via de app de App Store of de Play Store.

Ben jij er ook bij op 11 en 12 augustus?

O.a. Jett Rebel, Blaudzun, Bizzey, The Kik, Big2, Handsome Poets,  The Partysquad, Tim Akkerman sings the Boss, Fiddler’s Green en zijn er ook!

Bestel nu je kaarten via www.zandstock.nl/tickets
En toon je interesse in het Facebook Event

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info