“Er komt water op de baan”

Beste schaatsliefhebbers van ’t Zand,

De eerste nachtvorst is al geweest; dat werd dus ruiten krabben. Bij ons gaat het ook kriebelen! Kunnen de schaatsen dit jaar weer uit het vet….?

Zoals een oplettende wandelaar reeds opmerkte; “Er komt water op de baan.” Inderdaad, de pomp draait weer om de ijsbaan onder water te zetten. Er is extra aandacht besteed aan het gras. Het is kort gemaaid, zodat er geen sprieten door het ijs groeien.

Om het ten tijde van de ijspret nog gezelliger en comfortabeler te maken zijn er plannen voor een luifel aan het clubgebouw. Een eigen maaimachine is ook een grote wens, zodat we het maaien beter in de hand hebben. Onze website www.landvanbuur.nl is ook gemoderniseerd om u nog beter te kunnen informeren over de ijsclub.

Om deze diepte-investeringen te kunnen bekostigen helpt u, met een donatie van € 5,- of een vrijwillige sponsorbijdrage, uw ijsclub de winter door! Als wij uw bijdrage hebben ontvangen, dan staat u automatisch als donateur geregistreerd. U heeft dan met uw hele gezin vrij toegang tot de ijsbaan.

Uw bijdrage kunt u storten op onze IBAN NL95 RABO 0374410100 t.n.v. IJsclub Land van Buur.
Graag onder vermelding van uw naam en adres!
U kunt nu op onze website ook via PayPal doneren indien u een PayPal-rekening heeft.

Wij zien u graag terug op onze ijsbaan!

Met vriendelijke groet,
IJsclub “Land van Buur”

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info