30 juni de 2e kofferbakmarkt Magnushof Samen Vrienden

De kop is er af.  Zondag 19 mei jl was de 1e kofferbakmarkt. Het was een prachtige dag voor een kofferbakmarkt. Niet te warm, maar zeker niet te koud. Het was een genot om in het ochtendzonnetje de koopwaar uit te stallen en aan te bieden. Ook het aantal bezoekers was prima en de meeste verkopers waren tevreden over hun verkoop. Dus heeft u nog spullen op zolder staan die u in de weg staan, maar voor een ander nog van waarde kunnen zijn, biedt ze te koop aan op zondag 30 juni op de 2e kofferbakmarkt op het parkeerterrein bij Magnushof, aan de Jacob Ruijsdaallaan in Schagen. Om 08:uur kunt u als verkoper uw stand opbouwen. De markt zelf start om 9:00 uur tot 13:00 uur.

Als standhouder steunt u de stichting Samen Vrienden, die onder andere de rolstoelbussen voor de alle zorginstellingen probeert rijdende te houden.

 

In 2019 hebben we een zeer aantrekkelijk tarief als u uw staplaats online reserveert.

Tarieven

Eén staplaats kost online in de voorverkoop 10,- euro

Eén staplaats kost op de dag zelf contant aan de poort 15,- euro

Online reserveren kost 1,- euro per reservering en kan via de volgende link:

https://www.samenvrienden.nl/tp-24215-2/agenda/kofferbakmarkt

 

U kunt meerdere staplaatsen per markt tegelijk reserveren, maar betaald 1x de reserveringskosten. (Bijvoorbeeld: drie staplaatsen voor dezelfde markt tegelijk reserveren kost dan 3x 10,- + 1,- = € 31)

U kunt niet voor meerdere markten tegelijk reserveren, dit moet u per markt doen.

Het is niet mogelijk een bepaalde plek vast te leggen.

Er zijn maximaal 60 standplaatsen beschikbaar en vol = vol.

Tijdens de markten verkopen we koffie en thee (met een koekje) voor 1,-

 

Bevestiging

In uw mailbox ontvangt u de reservering. Zorg er dus voor dat u uw mailadres correct invult. Geen mail ontvangen? Check dan eerst uw spambox. Neem de bevestigingsmail (al dan niet geprint) mee naar de markt. (andere data van de kofferbakmarkten: 14 juli, 1 september en 14 september)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info