14 juli de 3e kofferbakmarkt Samen Vrienden bij Magnushof

En we zijn al weer toe aan de 3e kofferbakmarkt. Het is nog maar 2 weken geleden dat de 3e kofferbakmarkt werd gehouden op het parkeerterrein bij Magnushof. Er was een mooie opkomst van het aantal verkopers en over de hoeveelheid publiek was ook geen klagen. Dus heeft u nog spullen op zolder staan die u in de weg staan, maar voor een ander nog van waarde kunnen zijn, biedt ze te koop aan op zondag 14 juli op de 3e kofferbakmarkt aan de Jacob Ruijsdaallaan in Schagen. Om 08:uur kunt u als verkoper uw stand opbouwen. De markt zelf start om 9:00 uur tot 13:00 uur.

Als standhouder steunt u de stichting Samen Vrienden, die onder andere de rolstoelbussen voor de alle zorginstellingen probeert rijdende te houden.

 

In 2019 hebben we een zeer aantrekkelijk tarief als u uw staplaats online reserveert.

Tarieven

Eén staplaats kost online in de voorverkoop 10,- euro

Eén staplaats kost op de dag zelf contant aan de poort 15,- euro

Online reserveren kost 1,- euro per reservering en kan via de volgende link:

https://www.samenvrienden.nl/tp-24215-2/agenda/kofferbakmarkt

 

U kunt meerdere staplaatsen per markt tegelijk reserveren, maar betaald 1x de reserveringskosten. (Bijvoorbeeld: drie staplaatsen voor dezelfde markt tegelijk reserveren kost dan 3x 10,- + 1,- = € 31)

U kunt niet voor meerdere markten tegelijk reserveren, dit moet u per markt doen.

Het is niet mogelijk een bepaalde plek vast te leggen.

Er zijn maximaal 60 standplaatsen beschikbaar en vol = vol.

Tijdens de markten verkopen we koffie en thee (met een koekje) voor 1,-

 

Bevestiging

In uw mailbox ontvangt u de reservering. Zorg er dus voor dat u uw mailadres correct invult. Geen mail ontvangen? Check dan eerst uw spambox. Neem de bevestigingsmail (al dan niet geprint) mee naar de markt. (andere data van de kofferbakmarkten: 1 september en 14 september)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info