Voorlichting drugsgebruik

Dinsdagavond 24 mei 2022 komt Jack Keijzer uit Hoogkarspel voor de 12e keer naar t Zand om voorlichting te geven over het gebruik van drugs onder jongeren.

Helaas is Jack ervaringsdeskundige en kan vanuit eigen ervaring vertellen wat het drugsgebruik voor negatieve gevolgen heeft voor jongeren, maar ook wat voor een enorme impact het op het gezin geeft, op het moment dat een gezinslid drugsgebruiker is. Op Koninginnedag 2007 is zijn 16 jarige zoon, Pascal om het leven gebracht. De moord op Pascal bleek alles met verdovende middelen gebruik én handel te maken te hebben.

Sindsdien heeft Jack Keijzer maar 1 doel voor ogen;
Ouders en kinderen vroegtijdig wijzen op de gevaren en desastreuze gevolgen van drugsgebruik.

De dorpsraad heeft daarom dhr. Keijzer uitgenodigd om dinsdagavond zijn verhaal te vertellen. En zijn verhaal is behoorlijk indrukwekkend.

De bijeenkomst voor de leerlingen vanaf groep 8 en hun ouders begint om 19.30 uur in De Jonge Prins. Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn. Naast het uitdragen van zijn kennis kunt u ook met uw vragen bij hem terecht.

De afgelopen 2 jaar is de heer Keijzer niet geweest i.v.m. coronamaatregelen. Als u kinderen op het voortgezet onderwijs heeft die alsnog de lezing willen bijwonen mag dat natuurlijk.

De lezing is op dinsdagavond 24 mei 2022 om 19:30 in De Jonge Prins in ’t Zand

Wij willen i.v.m. het verzorgen van koffie, thee, limonade graag weten of u die avond komt en zo ja met hoeveel volwassenen en kinderen.

Wilt u dit vóór 20 mei mailen naar: anjavanwoesik@gmail.com
Heeft u vragen mail of bel; Anja van Woesik 0611177028