3000ste lid heeft zich aangemeld voor de Samenpas

Woonzorggroep Samen heeft sinds augustus 2015 de Samenpas gelanceerd. Nu een jaar later mogen wij ons 3000ste lid van de Samenpas verwelkomen. De Samenpas wordt steeds meer een begrip in de regio. Via een lidmaatschap op de Samenpas krijgt men korting op diverse services en diensten die Samen biedt en kortingen bij diverse ondernemers uit de regio.

“Wij zijn erg blij met ons 3000ste lid en het succes van de pas. Ook zijn wij alle bedrijven dankbaar dat zij mee willen werken aan onze Samenpas. Zo bieden wij een compleet pakket aan onze verschillende doelgroepen”, aldus Hans Groenendijk.

De Samenpas is voor het hele gezin woonachtig op hetzelfde adres. Tegen betaling van de jaarlijkse bijdrage van € 12,50 ontvangt men de Samenpas. Inmiddels zijn er ook nieuwe ondernemers in de regio die zich hebben aangesloten bij de Samenpas. Het actuele overzicht is te vinden op de website www.samenpas.nl.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is de partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de client kijken we naar wat nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info