’t Zand 275 update

De maand maart is bijna voorbij, de dagen lengen en het mooi weer is ook daar; heerlijk! Wat ook heerlijk was, was de animo bij de laatste 2 afgeronde tZand275-evenementen: Apenkooien 2.75 en het concert van Promise in de Zandstee. Elke doelgroep in ‘t Zand werd met minstens 1 van de 2 evenementen bereikt en dat was te merken ook. Meer dan 100 bezoekers bij Promise en het apenkooien leverde ruim 150 inschrijvingen op! Onze dank gaat uit naar het koor Promise en Sanne de Wit!!
What’s next? Nou dat zullen we vertellen…

11 t/m 31 maart: Fototentoonstelling in de Zandstee
Ter gelegenheid van de viering van 275 jaar ’t Zand is nog tot en met 31 maart een fototentoonstelling in de Zandstee te zien. Het thema is, hoe kan het ook anders: ’t Zand. Vier Zandtemer fotografen zullen daaraan meedoen: Marjo Vlaar-Deutekom, André Sonderman, Ton van de Logt en Dirk Smit.

PS: dank aan Marcel Spil voor het ter beschikking stellen van de houten platen t.b.v. de fototentoonstelling.

27 mei: Jeu de Boules en het Visfestijn
2 geneugten waar de Zandtemers gek op zijn, worden met elkaar gecombineerd tijdens 1 gezellige middag en avond; sport & spel (Jeu de Boules) en versnaperingen (versgerookte vis i.c.m. een drankje). De Jeu de Boules vereniging van ‘t Zand gaat ons het balletje laten rollen en de fijne kneepjes van het vak leren. Een grote zandbak bij de Multitreffer zal het speelveld vormen. Meer details hierover in een volgende update.
Het Visfestijn bij de Multitreffer is al succesvol gebleken in eerdere edities en daarom kan het ook niet uitblijven in het feestjaar. Rokende heren gaan u voorzien van heerlijke verse vis welke uiteraard voorzichtig weggespoeld kan worden met een klein drankje… Ook hierover later meer informatie.

4 juni (Pinksterzondag): Heel ‘t Zand Bakt
Nee, het is niet gelukt om Andre van Duin naar ‘t Zand te halen, maar wel het letterlijk beproefde concept. De creatieve taartenbakkers (alle leeftijden zijn welkom) gaan strijden om de titel “Beste taartenbakker/ster van ‘t Zand e.o.”. Pinksterzondag 4 juni zal het een dag worden om te smullen bij Molen de Hoop. De taarten moeten worden afgeleverd tussen 11:30-12:00 en vanaf 14:00 zien we dan graag iedereen terug bij De Molen voor de prijsuitreiking door de zeer vakkundige
jury.

Geef je nu op, want vol=vol, en dat doe je via taart.bijdemolen@gmail.com of bel naar Liesbeth
Zeeman (06-37406058)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info