Update 275 jaar ’t Zand

Nog een paar weken en dan is het gewoon al zover; Feestweek 275 jaar ‘t Zand (1 t/m 9 juli).

Het programma van de Feestweek is bomvol, maar oh zo gezellig. Echter waren ook de afgelopen weekenden weer gezellig, want we hebben 2 weekenden achter de rug waarin evenementen rondom 275 jaar ‘t Zand werden gehouden.

27 mei was het de combinatie van Jeu de Boules en het Visfestijn. Een fantastische dag waarop de zon uitbundig scheen en de deelnemers in grote getalen waren op komen dagen. Eerst werd de sportieve ‘plicht’ gedaan waarna er kon worden nagepraat onder het genot van een drankje en een heerlijke versgerookte vis. Een topdag!! Wij bedanken iedereen die heeft meegewerkt er zo’n mooie dag van te maken.

4 juni (Pinksterzondag) was het de beurt aan Heel ‘t Zand Bakt
Het was opnieuw een dag dat de zon uitbundig scheen en het in grote getalen opgekomen publiek kon genieten van een bakje thee/koffie/limonade en natuurlijk van de prachtige taartcreaties gemaakt door kinderen en volwassenen in ‘t Zand. De jury had het moeilijk om uit al die inzendingen de winnaars te kiezen. In de Sportvriend en tZand.info meer (uitslagen en foto’s) over dit zeer geslaagde evenement. Ook nu bedanken wij weer iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt!!

Mmaaaarrrr…. wat zit er dan nog aan te komen tussen nu en de Feestweek? Dat gaan we vertellen…

17 juni: Groot Zandtemer Jubileum Dictee
In het kader van de festiviteiten rondom het 275-jarig bestaan van ’t Zand organiseert de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en omstreken een ‘Groot Zandtemer Jubileum Dictee’. Het zal plaatsvinden in de gymzaal van de Multitreffer. De organisatie heeft alle Zandtemer verenigingen uitgenodigd om zich in te schrijven en dus deel te nemen. Heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan nu via ingridpijnacker@kpnplanet.nl om kans te maken op mooie geldprijzen voor je vereniging.

24 juni – 19:00u-22:19u: Zandtemer Midzomeravond Voetbaltoernooi (5 tegen 5)
SV Geel Zwart en Carnavalsvereniging de Knollenburgers slaan de handen in 1 en organiseren een avond-voetbaltoernooi op de langste zaterdag van het jaar. Een ludiek 5 tegen 5 toernooi in een ongedwongen sfeer en waarbij in 3 verschillende niveaus gespeeld gaat worden.
Ingezonden mededeling Bas Veul:
Midzomeravondvoetbaltoernooi 275 jaar ’t Zand C.V. de Knollenburgers en S.V. Geel-Zwart ’30 wordt verplaatst
Beste voetballiefhebbers, het midzomeravondvoetbaltoernooi dat op zaterdag 24 juni gespeeld zou worden bij Geel-Zwart kan helaas geen doorgang vinden. Na goed overleg met de onderhoudscommissie is gebleken dat de velden zodanig opgeknapt moeten worden dat bespelen niet mogelijk is de 24e. Hierdoor zijn we genoodzaakt om het toernooi uit te stellen. We koersen aan op een herkansing begin september. Houd de mededelingen in de gaten.

1 tot en met 9 juli: Feestweek
De tijd gaat toch wel heel erg snel, want de feestweek is al over enkele weken. Het beloofd een fantastische week te worden met sport, spel en entertainment voor alle leeftijden. Hieronder de flyer die binnenkort bij u in de bus ligt én overal in ‘t Zand terug te vinden zal zijn.

Flyer Feestweek

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info