A.S.G.: schilderen, behangen en glaswerk

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de Zakenclub vier ondernemers die strijden om de felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 10 januari 2018 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2017 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Mondial Uitzend. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: A.S.G.

 

Govert-Jan Jongejan (39) begon op zijn 23ste met de Ambachtelijke Schilders Groep (A.S.G.). “We zijn in de eerste tien jaar extreem gegroeid. Dan moet je als ondernemer snel leren. Dat gaat met ups en downs. Op basis van kennis, ambities en idealen hebben we een team samengesteld en de koers bepaald. Deze basis zorgt nog altijd voor het succes en stabiele groei.”

Genomineerde A.S.G.

Foto: André Sonderman

A.S.G. beschikt over een vaste, ervaren groep behangers, schilders en glaszetters. “Zij hebben tien tot dertig jaar ervaring. Naast bereikbaarheid en een flexibele opstelling onderscheiden wij ons door  het schilderwerk, maar ook behang- en beglazingswerkzaamheden uit te voeren. We verzorgen alle soorten behangwerk, of het nu fotobehang, glasweefsels of vinylbehang is. Daarnaast hebben we alle soorten en maten beglazingen. Wij adviseren, ontzorgen en regelen het van A tot Z.”

 

McDonald’s

De opdrachtgevers van het bedrijf zijn net als de werkzaamheden heel divers. “Momenteel zijn we onder meer bezig met een prachtige boerderij, een bedrijfsgebouw met slaapaccommodaties in ‘t Zand, een compleet woonhuis in Julianadorp en Den Oever, een project op Texel, een openhaardschouw behangen bij een particulier in Anna Paulowna, 41 keukens aan het sausen in Anna Paulowna en Breezand. Verder verzorgt een koppel schilders de komende periode het schilderwerk in bijna alle McDonald’s-vestigingen. Het geeft maar aan hoe flexibel en veelzijdig onze vakmensen zijn.” Kijk voor meer informatie op: www.ambachtschilders.com.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info