Aankondiging viering 275 jaar ’t Zand

– ingezonden door het jubileumcomité 275 jaar ’t Zand – 

 

Beste Zandtemer,

Zoals je waarschijnlijk weet, bestaat ons mooie dorp volgend jaar 275 jaar. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! In deze ingezonden brief lees je hoe we dat willen gaan doen. En hoe je daarbij kunt helpen.

Wat is er al gedaan?

Het initiatief om het jubileumjaar te vieren, komt van Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten, Dorpsraad ’t Zand, Zakenclub, sporthal Multitreffer en het braderie comité. Tijdens een bijeenkomst op 9 februari zijn vele verenigingen al geïnformeerd. Daarnaast is er een jubileumcomité samengesteld van enthousiaste Zandtemers.

Jubileumcomité

Hoe mooi zou het zijn om het jubileum het hele jaar te vieren met speciale evenementen en een spectaculaire feestweek? Wij van het jubileumcomité hebben hiervoor al veel leuke ideeën opgedaan. En ons doel is om hiervoor alle Zandtemer verenigingen, stichtingen, bedrijven en natuurlijk de inwoners te laten samenwerken. Zo versterken we elkaar en zetten we ’t Zand op de kaart!

Welke ideeën heb jij?

Welk ideeën heb jij om er een onvergetelijk jaar van te maken? Wij van het jubileumcomité horen het graag! Alles is nog mogelijk en bovendien is er nu nog voldoende tijd. Misschien kan je vereniging een speciaal evenement organiseren? Of een bestaand evenement ‘pimpen’? Of samen met andere verenigingen en bedrijven iets organiseren?

Wat vragen we van je?

Wil je ons vóór 31 maart laten weten welke leuke ideeën je hebt voor een evenement, actie, initiatief of iets dergelijks. Dan kunnen wij alles verzamelen en aan de slag gaan!

Tot slot

Heb je nog vragen? Laat het ons even weten middels een mailtje, belletje of spreek ons gewoon aan. Volg ons verder op Twitter, Facebook en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent in de aanloop naar en straks tijdens het jubileumjaar.

 

Met vriendelijke groet,

Het jubileumcomité 275 jaar ‘t Zand

– E-mail: tzand275@gmail.com

– Twitter: https://twitter.com/tZand275

– Instagram: https://www.instagram.com/t_zand_275_jaar/

– Facebook: https://m.facebook.com/tzand275/

 

Jo Linting (voorzitter): tel. 06-­36163756

Bas Linting (secretaris): tel. 06-­37229185

Jeffrey Bleijendaal (PR): tel. 06-­21581854

Joris de Haan: tel. 06-­41317580

Betty van Graas: tel. 06-14356841

Rob Deutekom: tel. 06-12059676

Quido van der Hulst: tel. 06-10922457

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info