Aanleg glasvezelnetwerk gaat door, dus ook in ’t Zand !

Wij kunnen u goed nieuws brengen: de aanleg gaat door! In ’t Zand wordt gestart in het tweede kwartaal van 2019

Hoewel we per gebied verschillen zien in de aantallen aanmeldingen hebben we het genoegen u te kunnen mededelen dat er voldoende aanmeldingen zijn om het netwerk aan te leggen. Zoals u vorige week in ons persbericht heeft kunnen lezen is de vergunning al aangevraagd. In dit persbericht gaven we aan dat de vergunning alleen wordt aangevraagd als wij voldoende vertrouwen hebben in een positieve uitkomst van de vraagbundeling. En die is er dus.

Is overal het minimale aantal al gehaald? Nee, dat nog niet. Maar we hebben aangegeven dat we gaan starten zodra in een bepaald gebied het benodigde aantal is gehaald. Op dit moment laten de buitengebieden van Dirkshorn, Oudesluis, Sint Maarten, Schagen, Tuitjenhorn, Waarland en ’t Zand hoge inschrijvingsaantallen zien. Callantsoog, Petten, Schagerbrug, Sint Maartensvlotbrug en Warmenhuizen volgen op de voet. Van de overige dorpen zoals Burgerbrug en Sint Maarten verwachten we dat ze qua aantal aanmeldingen snel aansluiten.

De start van de aanleg in Schagen staat gepland voor het tweede kwartaal. De verwachting is dat binnen 1-1,5 jaar het gehele buitengebied van Schagen is voorzien van een supersnelle glasvezelverbinding.

Mede namens Beemster Schagen danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen. Samen maken we de aanleg van het netwerk mogelijk en u heeft daar uw bijdrage aan geleverd.

Heeft u nog buren/vrienden/kennissen die zich nog niet hebben ingeschreven? Motiveer ze zeker om dat alsnog te doen. Inschrijven kan via https://noordkop.kabeltex.nl/. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende, of langs gaan bij één van de winkels van Beemster Schagen. U vindt ze in het Makado Centrum in Schagen en in Winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna.

Met vriendelijke groet,
Alexander op de Weegh
Kabeltex B.V.
a.op.de.weegh@kabeltex.nl
06-20138301

Beemster Schagen heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor realisatie van glasvezel in de gemeente Schagen. In Kabeltex heeft Beemster een goede partner gevonden die:

  • De buitengebieden kan aansluiten.
  • De kernen kan aansluiten.
  • Bedrijventerreinen kan aansluiten.
  • Specifieke abonnementen voor de recreatieve sector kan bieden.
  • TV signalen op zowel coax- als netwerkkabel kan leveren.

Kortom, Beemster Schagen kiest bewust voor Kabeltex omdat Kabeltex de enige partij is die zo’n volledig en uitgebreid dienstenpakket kan bieden. Kabeltex is een regionale partij met een persoonlijke aanpak en een uitstekende dienstverlening.

Meer informatie bieden we graag in een van onze winkels in het Makado Centrum in Schagen of Winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info