Adverteren op tZand.info

Enkele weken geleden deelden we al een update (https://www.tzand.info/website-tzand-info-2020-en-2021/) over de nieuwe website van tZand.info. Toen konden we al aangeven dat het niet lang meer gaat duren. En dat klopt ook, want we verwachten in maart te kunnen lanceren. Of dat begin maart of eind maart is, houden we nog even voor onszelf (beetje de druk voor onszelf beperken haha).

Adverteren op tZand.info
In de vorige update eindigden we ook met de mededeling dat er advertentieruimte beschikbaar gaat komen op de nieuwe website van tZand.info. Dat is 1 van de ‘next steps’ die we maken met deze nieuwe website. Op basis van deze oproep zijn er al 5 adverteerders die gratis zichtbaar zullen zijn tijdens de lancering van de website.

Er is daarmee geen ruimte voor nog gratis adverteerders voor de livegang.

Echter wanneer je geïnteresseerd bent om betaald te adverteren in de periode na de livegang dan kunnen we je daar natuurlijk vrijblijvend over informeren. Email daarvoor naar redactie@tzand.info.

Waarom advertenties op tZand.info
De website is ‘eigendom’ van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten (SSDA) en de Zakenclub ‘t Zand. Om de website online te hebben staan, worden uiteraard kosten gemaakt. Daarnaast zijn er vrijwilligers die elk jaar een leuke attentie krijgen. De advertenties moeten dus het geld opbrengen, zodat de website ‘zichzelf kan bedruipen’.

De advertenties zullen overigens niet schreeuwerig en irritant naar voren worden gebracht. Ze zijn netjes in het nieuwe ontwerp van de website opgenomen.

Wat zijn de kosten voor het adverteren
Allereerst; bij de livegang is het voor 5 adverteerders gratis om op de website te staan!

Daarna zullen we de advertentie plaatsen tegen bepaalde kosten gaan vullen.
De exacte kosten worden momenteel uitgewerkt in een prijslijst, maar zullen uiteraard acceptabel zijn, zodat een advertentie op deze website voor iedereen betaalbaar is.

Het projectteam zal de Zakenclub hier tevens op tijd over informeren en daarnaast zullen we de adverteerders van de Sportvriend benaderen, zodat iedereen uiteindelijk op de hoogte is.

Dus nogmaals. Wil je adverteren op deze website?
Mail naar redactie@tzand.info

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info