Adverteren

tZand.info biedt sponsorruimte aan op elke webpagina van deze website. Elke webpagina is voorzien van 2 sponsorposities.

Een sponsorpositie op tZand.info is zichtbaar voor elke bezoeker en heeft het standaard formaat van 300×250 pixels.

Bezoekersaantallen
tZand.info wordt steeds vaker bezocht en dat heeft in 2023 geleid tot een nieuw hoogtepunt in aantal bekeken pagina’s; 175.000 Een stijging van bijna 5% t.o.v. 2022.
Nogmaals, op elke pagina worden 2 sponsorposities vertoond. Met 175.000 paginaweergaven betekent dit dat er ruimte is voor bijna 350.000 sponsorvertoningen.
Oftewel bijna 350 duizend keer dat een sponsoring wordt laten zien aan een bezoeker en daarmee een kans op een klik naar uw website of bijvoorbeeld Facebook-pagina.

Uiteraard bent u niet de enige sponsor op deze website, maar zelfs als 10 sponsors tegelijk zichtbaar zijn op tZand.info kunt u, gerekend over een heel jaar, profiteren van bijna 35.000 van deze sponsorvertoningen (meer dan 96 per dag)

Kosten
De kosten voor het sponsoren op deze website zijn 12,50 EUR per maand waarbij er een korting geldt van 20% voor leden van de Zakenclub ’t Zand.
Indien er meteen voor een heel jaar wordt afgenomen, ontvangt u 2 maanden gratis en dalen de kosten naar 125 EUR voor het hele jaar (100 EUR voor Zakenclub-leden).

Sponsorafbeelding opmaken
De bovenstaande kosten zijn exclusief het maken van de sponsorafbeelding. Deze dient u aan te leveren in een van de onderstaande formaten:

  • HTML5 zip
  • Bewegende gif
  • Statische jpg/png

Uiteraard zal u geïnformeerd worden over vereisten van de sponsorafbeelding, zodat u deze kunt (laten) maken.
Er is ook een optie dat wij deze voor u opmaken tegen een aantrekkelijk tarief.

Wilt u meer informatie? Email nu naar sponsor@tzand.info.