Afsluiting Anna Paulownaweg tussen ’t Zand en Anna Paulowna

Provincie Noord-Holland voert woensdag 30 april tussen 7.00 en 15.30 uur reparatiewerkzaamheden uit op de rotonde van de Anna Paulownaweg (N249) in ’t Zand. Hierdoor is de Anna Paulownaweg (N249) afgesloten tussen ’t Zand en Anna Paulowna. Het verkeer wordt omgeleid.

De reparatiewerkzaamheden bestaan uit het frezen en opnieuw aanbrengen van asfalt. Dit is nodig omdat het asfalt eerder beschadigd is geraakt door een vrachtwagen die zijn lading verloor. Bij slechte weersomstandigheden wordt het werk verplaatst naar een ander moment.

Omleiding
Het doorgaande verkeer vanuit Leeuwarden/Van Ewijcksluis richting Schagen wordt omgeleid via de N99, N9 en vice versa. Bestemmingsverkeer op de Anna Paulownaweg (N249) tussen de Keinsmerweg in ’t Zand en de Lagedijk/Randweg in Anna Paulowna wordt plaatselijk omgeleid. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven. De rotonde van de Anna Paulownaweg (N249) in ’t Zand blijft open voor bestemmingsverkeer van en naar de Keinsmerweg. Om het verkeer te begeleiden worden verkeersregelaars ingezet.

Meer informatie
Voor vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers terecht bij het Servicepunt Wegen en Vaarwegen via het gratis telefoonnummer 0800-0200 600 of e-mailadres infobu@noord-holland.nl.

N249_Omleidingen-werkzaamheden_N249
De verschillende alternatieve routes (Afbeelding aangeleverd)

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info