Akkoord over uitbreiding Multitreffer

De jaren op stapel staande uitbreiding van sport- en evenementenhal Multitreffer in ‘t Zand is eindelijk aanstaande. Na jaren van plannen maken, gesprekken voeren en tekeningen wijzigen gaat waarschijnlijk nog dit jaar de sloophamer in de oude gymzaal om een prachtig nieuwe sport- en trainingshal aan de Multitreffer toe te voegen.

Alle gebruikers van de Multitreffer zijn samen met de gemeente Schagen en Stichting Sporthal ‘t Zand tot een akkoord gekomen om de verbouwplannen en de invulling van de nieuwe sportzaal te realiseren. “Wij zijn zeer trots op wat er tot nu toe bereikt is en met wat er komen gaat, een schitterende nieuwe sportzaal die toekomstbestendig is, bijna energie neutraal en multifunctioneel”, aldus beheerder Pieter de Geus. “Het belangrijkste is dat heel sportend ‘t Zand weer naar de toekomst kan kijken en verenigingen weer kunnen werken aan groei, kwantiteit en kwaliteit.”

Volgend jaar moet de verbouwing en uitbreiding van de oude gymzaal gerealiseerd zijn. Hiermee wordt aan de bestaande sporthal een sportzaal toegevoegd van ruim 600 m2. In deze nieuwe accommodatie kunnen clubs, verenigingen en de schooljeugd weer sporten en gymmen in een hal die voldoet aan de normen en eisen van deze tijd.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info