Arie Derksen in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ van Schagen FM is zondag 18 mei Arie Derksen te gast. De geboren Rotterdammer is momenteel onder andere voorzitter van de ANBO Zijpe en de LSBO Schagen en lid van de Wmo Adviesraad in Schagen.

Arie is geboren in Rotterdam en heeft nog een tweelingbroer. Hij zat negen jaar op de padvinderij en ging een jeugd EHBO-cursus volgen bij het Rode Kruis in Rotterdam en heeft daarna veel met EHBO gedaan in het Rode Kruis. 25 jaar was hij hoofdverpleegkundige in diverse ziekenhuizen en al die tijd bleef hij bij het Rode Kruis. Hij heeft ook de coördinatie gehad bij de hulpverlening door Rode Kruisvrijwilligers bij de Bijlmerramp en was coördinator en persvoorlichter bij de Volendamramp.
Presentator Kitty Mertz praat met Arie over zijn leven, werk en vrijwillige werkzaamheden. De muziek is de keuze van Arie Derksen en de techniek is in handen van Tino Zwirs. ‘Met de deur Open’ is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+ en digitaal kanaal 40 en www.schagenfm.nl.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info