Bas Veul volgt Marcel Noppen op als voorzitter van Geel-Zwart ’30

Bas Veul volgt aan het eind van dit kalenderjaar Marcel Noppen op als voorzitter van Geel-Zwart ’30. De Zandtemer club is bijzonder blij dat met Veul, die bovenaan de lijst stond, de belangrijkste functie binnen het bestuur blijft ingevuld.

Bas Veul gaat vanaf het nieuwe seizoen meelopen tijdens bestuursvergaderingen en zich verdiepen in zijn functie. Na de algemene ledenvergadering in december, waarin de leden formeel gezien nog hun fiat moeten geven, neemt hij de voorzittershamer over van Marcel Noppen. Geel-Zwart ’30 wil de komende tijd verder gaan verjongen in het hoofdbestuur. Er komen dan ook meerdere (bestuurs)functies vrij. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marcel Noppen of Bas Veul.

Marcel Noppen is aan het eind van 2016 7,5 jaar voorzitter en vindt het tijd voor frisse mensen. Hij laat weten: “Ik vind 7,5 jaar een mooie periode voor een voorzitter. De half komt vanwege het feit dat we de algemene ledenvergadering verplaatst hebben naar het najaar. Een belangrijke taak van de voorzitter is het vragen van mensen voor allerlei functies, activiteiten en sponsors. Een nieuwe man vist in zijn eigen vijver en dat werkt verfrissend. Je moet voorkomen dat de automatische piloot het overneemt en dus bijtijds plaats gaat maken voor jongere ambitieuze mensen.” In zijn periode is Geel-Zwart opgeklommen van de zesde naar de vierde klasse en daar is hij trots op. “Het was een doel van de club om een stabiele vierdeklasser te worden. Daarnaast staan we financieel sterk en hebben we jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Ook de accommodatie mag er zijn. Alle opstallen zijn in eigendom die aan de eisen van vandaag voldoen.”
In de persoon van Bas Veul heeft de vierdeklasser wederom een echte clubman gevonden. Naast spelend lid is hij jarenlang vrijwilliger bij de club. De Zandtemer heeft verschillende functies bekleed binnen de vereniging. Momenteel is hij begeleider van de B1, het team waar zijn zoon in speelt.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info