Beachen in ’t Zand

Volleybalvereniging The Serve organiseert: ‘Beachen in ’t Zand’!!

Ter ere van het 50-jarig bestaan van de vereniging, barst op 11 september 2022 tussen 11:00 en 17:00 de strijd los om de felbegeerde zandtemercup en de gouden volleybal! Deze strijd zal gehouden worden op de beachvelden van Geel-Zwart die tijdelijk omgetoverd worden tot een waar tropisch beach paradijs! Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu kunt volleyballen of niet!

Schrijf je met minimaal 6 personen in via beach@theserve.nl en vermeld daarbij een teamnaam en een 06-nummer! Om het spel eerlijk te houden, vragen we om minimaal 2 dames per team. Deelname bedraagt €30,- per team.

Natuurlijk konden we geen beachvolleybaltoernooi zonder thema organiseren, dus haal je bloemenslingers uit de kast, stof je salsakostuum af en neem je opblaasbare palmboom mee, want het thema is: TAKE ME TO THE TROPICS!!

Het team dat het leukst gekleed is naar het thema zal ook nog een leuke verrassing krijgen, maar dat houden we voorlopig nog geheim…. De inschrijving is geopend, dus schrijf je in op beach@theserve.nl en maak als eerste kans op die zandtemercup!!!

 

The Serve is een gezellige volleybalvereniging die al lang al geen “dorpse volleybalvereniging” meer is. De vereniging is meer een regio-vereniging geworden, alwaar de liefhebbers van het spel elkaar weten te vinden. De trainingsavond van de competitie-spelende teams (een dames- en een herenteam) is op de dinsdagavonden. De training van de dames vangt om half acht aan en de heren starten om 20:30 uur. Op het veld naast de competitie spelende teams wordt door de gezellige groep recreanten getraind, ook zij beginnen om 19:30 uur.

Zeker voor het heren-team, maar ook voor de recreanten zijn nieuwe leden enorm welkom. Er kan vrijblijvend een aantal maal gratis mee-getraind worden. Voor informatie zijn we te vinden op de bekende social media, maar ook via info@theserve.nl of een belletje naar 0653996953

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info