Bedrijvenpagina Bloemsierkunst Florina

Bloemsierkunst Florina

Of je nu op zoek bent naar een mooie bos bloemen voor een feestelijke gelegenheid of een liefdevol rouwboeket,

wij hebben de juiste bloemen voor elke gelegenheid.

Verjaardag

Een verjaardag moet gevierd worden! En waar kun je dat beter mee doen, dan met een mooie bos bloemen. Leuk om te geven én te krijgen.

Beterschap

Iedereen wordt blij van bloemen! Ken jij iemand die ziek is, zich niet lekker of happy voelt of in het ziekenhuis ligt? Wens diegene sterkte en beterschap met een prachtige bos bloemen. Een beterschapsboeket biedt een steuntje in de rug en brengt positiviteit door de mooie kleuren en heerlijke geuren!

U kunt een beterschapsboeket gewoon via de webshop bestellen. Wil je liever een persoonlijk boeket laten maken? Geef je wensen dan door aan het team van Florina, zij stellen de bos bloemen met de grootste zorg samen.

Bruidsboeket

Het is één van de mooiste dagen van je leven: jullie bruiloft. Je ziet er prachtig uit, alles is versierd en ook de gasten hebben zich opgedoft. De juiste bloemen maken het mooie plaatje helemaal af! Van het bruidsboeket tot de corsages en bloemversieringen, ons team verzorgt de aankleding die jullie trouwdag compleet maakt.

Rouw arrangement

Rouwboeketten kunnen troost bieden en emoties overbrengen die lastig te verwoorden zijn. Bij Bloemsierkunst Florina luisteren wij naar jouw wensen en vertalen dit naar een liefdevol rouwboeket. Ons team probeert er ook altijd een persoonlijke touch aan te geven.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info