Belangrijke oproep van de Jonge Prins

De Jonge Prins is op zoek naar de eigenaar van een achtergelaten biljartkeu.

Woensdag jongsleden was Melvin de kelder aan het poetsen toen hij onder het biljart een keu vandaan haalde. Hij had echter geen idee van wie deze ballenstoter was. “Normaal weet ik direct van wie welke keu is. Als kastelein heb je een neus voor het koppelen van een keu aan het biljarter. Iedere keu heeft zijn eigen lengte, zwaarte, geur en dikte, en zo ook de biljarter. En vergeet ook de pomerance niet! Veel krijt? slordig gekrijt?” Aldus de verbaasde uitbater.

Er is navraag gedaan bij de medewerkers van het café maar ook die hadden geen idee. Melvin en Manon staan voor een raadsel en zouden graag willen weten van wie de keu is. Manon (op de foto) doet in lichte paniek de volgende oproep; “We zoeken de eigenaar van een achtergelaten keu! Gezien de keu heeft Melvin een inschatting van de bijhorende biljarter gemaakt. Het moet gaan om een vrij lang persoon die vermoedelijk erg sterk is. Ook met hij in het bezit zijn van een enorm stuk krijt.”

De keu is inmiddels buiten het pand geplaatst omdat een keu zonder biljarter geen plaats zou hebben in een kroeg. Mocht u informatie of tips hebben over de eigenaar van de keu, kom het vooral even melden bij de Jonge Prins.

De keu in kwestie:

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info