Bijeenkomst ‘De kunst van het ontmoeten, warmte en geborgenheid ‘ in Schagen

Alle inwoners van 55 jaar en ouder uit de gemeente Schagen zijn van harte welkom bij de bijeenkomst ‘De kunst van het ontmoeten’ met als thema ‘ warmte en geborgenheid’  op vrijdag 29 november. Ook mantelzorgers (mensen die zorg dragen voor een ander) en vrijwilligers die interesse hebben in dit thema, kunnen zich aanmelden.

Organisatie
De organisatie van de bijeenkomst is in handen van een werkgroep waarin samenwerken  Wonen Plus Welzijn, Woonzorggroep Samen, de kerken,  gemeente Schagen, GGD Hollands Noorden, Evean Thuiszorg en Omring Thuiszorg. Door financiering van de gemeente Schagen is de bijeenkomst gratis toegankelijk.

Programma vrijdag 29 november
Tijdens de bijeenkomst ‘De kunst van het ontmoeten’  met het thema  ‘warmte en geborgenheid’  wordt een film vertoond. Deze film geeft een inspirerende kijk op een groep ouderen die  zelf het initiatief nemen om te regelen hoe zij oud willen worden en wie zij daarbij om zich heen verzamelen.

Met warmte en geborgenheid. De film nodigt uit om na afloop met elkaar in gesprek te gaan over dit thema, in verschillende groepjes wordt u deze mogelijkheid geboden. Ook kunt u zich, als u wilt, inschrijven voor een korte hand, voet of hoofdmassage voor een persoonlijk moment van aanraking en ontspanning. Tussendoor is er gezellige muziek en de middag wordt afgesloten met een korte voordracht die ook weer de rode draad van de middag, het thema warmte en geborgenheid, zal verwoorden. De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Scagon Theater in Markt 18 te Schagen.

Deelname en opgave
Voor aanmelding kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, tel.: 0224-272 880 (elke werkdag van 9-12 uur) of e-mailadres info@wonenpluswelzijn.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is namelijk beperkt.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info