‘Blij op de Boerderij’ ontvangt mooie donatie voor de aanschaf van een tovertafel

Op zondag 25 juni organiseerde Zorgboerderij Blij op de Boerderij in ‘t Zand het Family Feel Good Event. De gezellige braderie werd goed bezocht door jong en oud. Een extra opsteker was de donatie die Jack de Heij aankondigde.  

Diana en Jos Sprenkeling wonen sinds 2004 met hun kinderen in de boerderij net buiten ’t Zand. Sinds die tijd hebben zij in stappen de woonboerderij omgebouwd tot een zorgboerderij waar zij veel zorgbehoevende cliënten een prettige en veilige plek bieden.

Voorafgaand aan het Family Feel Good Event zijn diverse (crowdfunding)acties opgezet om geld in te zamelen voor projecten als een tovertafel voor autistische kinderen, nieuwe verblijven voor de boerderijdieren en een speciale beweegtuin voor kinderen met een beperking.

Jack de Heij maakte aan Diana en Jos en andere aanwezigen een donatie bekend van € 6.500,-. Samen met de opbrengst van de crowdfunding actie werd de aanschaf van de tovertafel hiermee ruimschoots gerealiseerd.

Als lokale onderneming voelt De Heij Adviesgroep zich betrokken bij zorgboerderij Blij op de Boerderij. Het kantoor deed met succes een beroep Nh1816 Verzekeringen, die vanuit haar coöperatieve gedachte een deel van de winst investeert in onze samenleving. Bijvoorbeeld door het steunen van goede doelen als Blij op de Boerderij.

Wilt u ook eens komen kijken op de zorgboerderij van Diana en Jos, dan bent u van harte welkom.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info