Bloeiend Zijpe Kunstexpositie

Het is weer voorjaar! De eerste bollen en knollen staan al in bloei. Binnenkort verschijnt weer een bont palet aan kleuren op de bollenvelden in de Zijpe.

Vanaf 7 april tot en met 7 mei 2023 organiseert Bloeiend Zijpe diverse leuke activiteiten tussen de bloeiende bollen. Naast de indrukwekkende wandeling door de velden en de mooie fietstocht, organiseert Bloeiend Zijpe na een afwezigheid van enkele jaren weer een kunstexpositie in het bedrijfsverzamelgebouw BolleNoord aan de  Groteweg 9 in ’t Zand.

Het thema van dit jaar is ‘Bloeiende bollen en knollen in de polder’. Er is een grote diversiteit aan inzendingen van regionaal bekende kunstenaars en fotografen. Er worden kunstwerken van glas en stof tentoongesteld en ook is er fotografische kunst, schilderijen en beelden te zien.

De expositie is dagelijks toegankelijk van 14 tot en met 30 april 2023. Openingstijden 10.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.
Er is gelegenheid om tegen een kleine vergoeding gezellig een kopje koffie te drinken. De ruimte is rolstoel toegankelijk.

Bloeiend Zijpe hoopt dat veel bezoekers komen genieten van de kunst.

Meer informatie is te vinden op onze website: http://www.bloeiendzijpe.nl

crossloop 22 april 2023, wandeldag 23 april 2023, fietsdag 30 april 2023

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info