Boy Dylan, Johnny Cash en Status Quo in Igesz

In Igesz aan de Markt 22 in Schagen wordt zaterdag 20 februari om 20.00 uur een Tribute Night, een kwalitatief hoogstaande en gezellige live muziekavond gehouden voor de oudere jongeren. De organiserende vriendengroep Magnusmannen – met onder andere oud-Zandtemer Ton Smakman – brengt een avondvullend programma met drie internationale tributebands van de popgrootheden Bob Dylan, Johnny Cash en Status Quo.

Jaques Mees opent de avond als de Nederlandse Bob Dylan-vertolker. Mees heeft dezelfde ruwe, haast schorre stem als Dylan.
Boys names Sue uit Amsterdam is de beste en langstlopende Johnny Cash tributeband. De ervaren Cash-band trad net als `The man in black` op in een gevangenis.
De slotact Belgian Quo-band is als tributeband al eens ingevallen voor de echte Britse rockband. Deze band brengt een echte Quo-show met hetzelfde strakke ritme, dezelfde gitaren, backline, kledij en choreografie.
Tickets kosten in de voorverkoop € 10,- en op de avond zelf € 12,50. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.magmusmannen.nl, bij de receptie van hotel Igesz en bij Henk Bakker Bloemen. Verder bij de Magnusmannen Roland Dwarswaard, Cock van Ham, Willem Kooijman, Wilbert Korevaar, Kees Meereboer, Martien Oom, Frank Oudmaijer, Adrie Pater en Ton Smakman.

Tribute night Ton Smakman

BRON: SCHAGEN FM

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info