“Brandend Zand” stelt zich even voor…

Hallo allemaal,

Wij willen ons even voorstellen aan jullie; wij zijn Mirthe en Wilco de Jong en Ellen en Rob Deutekom.

Met z’n vieren hebben wij, na een avondje lekker zitten, het fantastische idee opgevat om aan een rammelbakkenreis mee te doen. Zo gezegd, zo gedaan; we hebben onszelf ingeschreven voor een reis van ruim een week door (noord-)west Spanje en we starten op zondag 22 september 2024 ergens onder in Frankrijk.

Het is de bedoeling om op een ludieke manier mee te doen, waarmee we ook punten kunnen verdienen. Zodoende hebben wij bedacht dat het leuk is om ons prachtige kanaaldorpje ’t Zand weer eens op de kaart te zetten!

De auto waar we onze reis mee gaan doen, is inmiddels gekocht; een (zo goed als) onverwoestbare, dikke, vette Volvo V70 van 20 jaar oud met 420.000 kilometer op de klok, die we nog gaan oppimpen, om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Graag willen we alle ondernemers, verenigingen, stichtingen, clubs en voor de rest iedereen die het leuk vindt uit ‘t Zand, uitnodigen om een sticker op onze auto te plakken. Des te meer, des te beter is ons motto! Overigens heet ons team “Brandend Zand” en onze mascotte, een knuffelkameel (genaamd Rocco), zal ons vergezellen op onze reis, die straks met polarsteps te volgen is via tZand.info.

Mocht je het leuk lijken dat wij een dikke week met reclame rijden voor jouw bedrijf, vereniging, stichting of club stuur dan een mail naar ons (ka)mail adres: brandendzand@gmail.com, of neem contact op met een van onderstaande nummers:

  • Mirthe de Jong 0651857663
  • Wilco de Jong 0646444529
  • Ellen Deutekom 0611580760
  • Rob Deutekom 0612059676

Wij zijn te volgen via deze website en via instagram (brandend zand).

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info