Church got talent

De afgelopen 2 jaar is er door samenwerking van de PKN gemeente in Schagerbrug en de rk parochie van ‘t Zand een prachtige voorstelling van Passion in de polder gerealiseerd. Met name de uitvoering van 2017 was er eentje om trots op te zijn. Maar die uitvoering heeft ook heel veel inspanning gekost. Een dergelijke uitvoering kunnen we in 2018 niet nog een keer waar maken.

Echter, de samenwerking gaat uitstekend en willen we graag voortzetten. Daarom willen we in 2018 wel een uitvoering realiseren, maar dan op bescheidener niveau, zoals kleiner koor; minder acteurs/spelers; andere muzikale begeleiding.

De zoektocht naar muzikale talenten is altijd een lastige. Dat komt onder andere doordat we niet weten welk talent we binnen onze eigen dorpsgemeenschappen hebben. In 2013, tijdens het 150 jarig bestaan van de rk parochie, is er in de kerk van ‘t Zand een concert geweest met allemaal lokale talenten. Dat was een groot succes.

Maar er zijn vast meer, nog onbekende, talenten. Daarom organiseert PKN Schagerbrug en RK ‘t Zand nu “Church got talent”. Toon onze dorpsgenoten uw talent en laat hen daarvan genieten. Zing, dans, draag iets voor of goochel een duif uit de hoge hoed. Church got talent is geen wedstrijd, maar een deskundige jury zal de deelnemers wel advies geven. En deelnemers zullen, als zij dat willen, worden uitgenodigd voor deelname aan “Passion in de polder 2018”. Wij zien uit naar uw opgave: erikjantillema@gmail.com

 

Church got talent

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info