Clubsparen AVIA: tanken voor je auto en voor Geel-Zwart

Begin mei wordt het nieuwe AVIA tankstation bij De Stolpen opgeleverd. Een mooie kans voor Geel-Zwart om deel te gaan nemen aan AVIA Clubsparen. In tijden waarin de oud-papier opbrengst verdwijnt en de gemeente zich terugtrekt een mooie aanvulling voor de clubkas. Een groot aantal sportclubs uit onze omgeving doet er ook aan mee. Afgelopen donderdag vond de ondertekening plaats in de bestuurskamer van Geel-Zwart. Namens de vereniging ondertekende bestuurslid Ton Smakman het contract. Jan Pronk van AVIA Marees ziet het goedkeurend toe.

Met AVIA Clubsparen kun je in een goed weekend straks zowel punten met je elftal als spaarpunten voor de vereniging scoren. Met de clubpas van AVIA worden straks bij het tanken telkens GZ-punten bijgeschreven. Deze punten vertegenwoordigen euro’s. Elke 100 spaarpunten zijn € 2,- waard voor de club. Zie www.aviamarees.nl voor extra informatie.
Geel-Zwart kan als vereniging straks zien hoeveel er getankt wordt en dus hoeveel er voor de club binnenkomt. Dat kunnen we ook per elftal bekijken; is jouw elftal straks de grootste tanker van de club? Dit wordt bijgehouden op de GZ-site.
Uiteraard kan iedereen meedoen: vrijwilligers, supporters of andere sympathisanten. Bij ieder AVIA-tankstation kan voor AVIA Clubsparen getankt worden, via Geel-Zwart krijgen deelnemers een lijst met alle deelnemende AVIA-tankstations in Noord-Holland en Friesland. Eventuele bestaande spaarpassen kunnen omgezet worden in GZ-passen. Zelfs het saldo kan overgezet worden.
Vragen: mail senioren@geelzwart.nl.

Clubsparen AVIA Marees en GZ 2

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info