Coen Donker MTB Seizoen 2018

Een sportintroductie van Coen Donker;

Het seizoen 2017 is zeer goed verlopen met als mooiste prestaties in mijn prille MTB carrière:

  • 2e plaats op het Nederlands Kampioenschap Categorie 7 (reservekampioen)
  • 3e plaats in de eindklassering van de Landelijke Jeugd Competitie Cat.7

 In 2018 zal ik uitkomen als eerstejaars nieuweling in de MTB klasse U17 en zal de competities NL Cup (8 wedstijden) en 3 Nations Cup (10 wedstrijden in NL, B en D) rijden.

 Door de bovenstaande prestaties ben ik benaderd door een zeer gerenommeerd bedrijf en zo voor de start van het MTB seizoen 2018 kan ik bekend maken dat met Kolkman Zijdewind een individuele sponsoring is overeengekomen. Zij zullen mijn gaan sponsoren mbt 1) TURNR Carbon wielen – handgemaakte, huismerk van Kolkman 2) Trisportpharma sportvoeding en advies 3) materiaal, onderhoud en technisch advies. Ambro en Pieter heel hartelijk bedankt voor de geboden mogelijkheden en speciaal voor de erg mooie, sterke en lichte TURNR wielset.

Met de individuele sponsoring van @kolkmanz #turnrwheels en mijn nieuwe club WVNH (met nieuwe outfit) ben ik klaar voor dit MTB seizoen bij de Nieuwelingen U17 wedstrijden.

Ik zal binnenkort gaan rijden op een nieuwe carbon wielset van #TurnR en voeding van #trisportpharma

Wil je Coen ook volgen kijk dan op zijn Facebook en Instagram account:

https://www.facebook.com/coen.donker.5

https://www.instagram.com/coen_mtb/

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info