Column: Ik zwem voor Femm

Veertig jaar lang gezond en fit, dus is het tijd om met de goede gezondheid iets terug te doen voor mensen die dit geluk niet gegeven is. Dit is de motivatie van Debby Burger-de Graaf om op zondag 9 augustus de monstertocht van Den Helder naar Texel te zwemmen. Onder het motto ‘Ik zwem voor Femm’ wordt tevens door Debby geld ingezameld voor de stichting Spieren voor Spieren.

Speciaal voor de lezers van tzand.info is er wekelijks op maandag een column te vinden. Hierin beschrijft Debby wat er allemaal op haar pad komt op weg naar 9 augustus. Klik hier om de actie te steunen.

Header column debby

DH-TX

Jarenlang getraind in het Marinezwembad in Den Helder,
en, ….. erover uitgekeken.
Werkzaam bij Fort Kijkduin,
en, …..  erover uitgekeken,
Werkzaam bij de Marineclub,
en, ….. nog steeds kijk ik erover uit: Het Marsdiep.

Al jaren zit het in m’n hoofd om het een keer te doen:
de oversteek, en dan wel zwemmend!
En dit jaar ga ik het doen: op 9 augustus!
DH-TX: ‘de monsteroversteek’
Mijn motivatie: al 40 jaar ben ik gezond en graag
wil ik met mijn gezonde spieren iets terug doen
voor kinderen die dit niet is gegeven.
Alle ingelegde sponsorgelden zijn voor stichting BE TOUGH,
gekoppeld aan ‘spieren voor spieren’,
de landelijke stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

Debby en Femm

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info