Concert Ritmisch Koor in kerk ‘t Zand

Het Ritmisch Koor verzorgt op zaterdag 5 april een concert in de kerk te ’t Zand. Aanvankelijk zou dit concert vorig jaar plaatsvinden in het kader van het 150-jarig bestaan van de kerk. Door omstandigheden moest dit echter een paar maanden worden uitgesteld maar 5 april is het zover.

Het koor, dat één keer per maand met toepasselijke muziek de mis opluistert en optreedt bij avondwakes en andere kerkelijke activiteiten, presenteert zich graag een keer anders en aan een breder publiek, van jong tot oud. Los van de gebaande paden en met een uitgebreide variëteit aan kerkelijke maar ook profane koormuziek. Eén van de thema’s is het Onze Vader, waarbij de tekst op muzikaal traditionele, maar ook op een bijzondere, uiterst moderne manier ten gehore wordt gebracht. Meer en minder bekende popsongs worden afgewisseld door Zuid-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse melodieën. In een aantal stukken krijgen solisten de kans hun zangkunsten te tonen. Laat u zich deze avond meevoeren op een scala aan muziekstijlen en talen.

Het koor, dat 45 leden telt, staat onder leiding van dirigent Gerrit van de Belt, pianist is Frank Visser en Adam Landman drumt. Het concert begint om 20.00 uur en de kerkdeuren staan wagenwijd voor u open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.
Het koor nodigt iedereen van harte uit om dit concert bij te wonen en rekenen op een bomvolle kerk.

Ritmisch Koor

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info