Congres ‘The future is now’ in Schagen

Wat kan een ondernemer of organisatie met alle nieuwe ontwikkelingen en uitvindingen? Op het congres ‘The future is now!’ op vrijdagmiddag 4 november krijgen de deelnemers daar inspiratie over. Het congres in de Harenkarspelhal, Oostwal 1 in Tuitjenhorn begint om 13.00 uur en duurt tot 17.15 uur. Burgemeester Van Kampen en wethouder Beemsterboer verzorgen de opening. De toegang is gratis, maar reserveren is wel nodig want er is een maximum aan het aantal bezoekers.

Kop van Noord-Holland
Op dit congres in de Noordkop komen de top van het Nederlandse bedrijfsleven, de politiek en het regionale onderwijs bij elkaar. Sprekers zijn er vanuit onder andere IBM, Microsoft en Shell. Tweede Kamerlid Agnes Mulder zal ook spreken, over economische kansen. Bij het vorige congres waren de meer dan 150 deelnemers heel enthousiast over het netwerken en verbindingen maken. Zij drongen bij de organisatie aan op herhaling, vandaar dit tweede congres op 4 november.

Ondernemers
De ondernemers Lies Wouters van OMG! Advies en Gerda Venema van Trans4mate organiseren het congres. “Het thema is ‘Innovatie’. Wat kunnen we als bedrijven en organisaties met al die nieuwe ontwikkelingen en uitvindingen, die op ons afkomen? Onze sprekers nemen de bezoekers mee in de wereld van de toekomst”, zegt Lies Wouters. Wethouder Jelle Beemsterboer stemt helemaal in met dit thema. Hij zet zich in om groei van bedrijven mogelijk te blijven maken en innovatie is daarvoor een belangrijke sleutel.

Kans grijpen
Het congres biedt de kans aan ondernemers en organisaties om in contact te komen met de top van het bedrijfsleven, de politiek en misschien wel toekomstige werknemer(s). Bezoekers krijgen de kans om vragen te stellen, door elkaar geïnspireerd te worden op het innovatieplein en te netwerken met innovatieve bedrijven. De diverse keynote sprekers geven een kijkje in de toekomst. Zoals trendwatcher Chris van Vleuten, die vertelt over ‘the future is now’. De nieuwe ideeën en innovaties geven inspiratie om dit in de eigen organisatie toe te passen.

Wie er bij wil zijn, kan een gratis ticket reserveren op www.topnh.nl. Er is plaats voor maximaal 250 ondernemers en organisaties. Meerdere bedrijven, zoals de Rabobank, Flynth, de OFS, Bejo Zaden en gemeente Schagen hebben zich als sponsor/partner aan TopNH verbonden. Voor informatie over de partnermogelijkheden kan men contact opnemen met de organisatie via 06-39490920 of 06-43175329.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info