Crowdfunding Nieuw dierenverblijf Zorgboerderij Blij op de Boerderij

Stichting Vrienden van Blij op de Boerderij is een actie gestart door middel van een crowdfunding. Het geld gaat gebruikt worden voor een nieuw te realiseren dierenverblijf, straatwerk en hekwerk. Waarom deze actie? Dieren zijn een heel belangrijk onderdeel van de dagbesteding binnen de zorgboerderij. Door het werken met dieren en het verzorgen daarvan, geeft het de deelnemers op de zorgboerderij een nuttige dagbesteding. Bovendien krijgen zij veel liefde van de dieren en geeft het ze een gevoel van voldoening.

De stichting schrijft er het volgende over: De zorgboerderij krijgt op geen enkele manier subsidie of andere gelden van de overheid en dus moeten alle projecten (waaronder het nieuwe dierenverblijf) worden gefinancieerd door middel van giften en donaties. Het is van groot belang dat de dieren op de zorgboerderij kunnen blijven en een goed onderkomen hebben. Alle dierenverblijven/stallen zijn na tien jaar aan vervanging toe, het hekwerk is versleten en in een zeer slechte staat. Het gehele dierenverblijf dient daarnaast van straatwerk te worden voorzien en langs de slootkant moet beschoeiing komen tegen verzakking. Kortom: een groot project waarvoor de Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij sponsoren zoekt die de stichting een warm hart toedragen.
De Stichting hoopt voorjaar 2016 genoeg gelden bij elkaar te hebben om een start te kunnen maken met het project. Ook de zorgboerderij is met zijn deelnemers hard aan het werk om sponsoren te vinden en maken onder andere jam’s chutneys en andere woonaccessoires om zo meer gelden te kunnen realiseren voor het dierenverblijf. Daarnaast organiseert de Zorgboerderij op 30 en 31 oktober een Halloweenfeest t.b.v de crowdfunding, met een mini-markt, griezelburgers, workshop en een loterij met mooie prijzen. Alle opbrengsten komen ten goede van de Stichting.
Wilt u de Stichting steunen ? Dat zou geweldig zijn ! Maar hoe:
Wordt voor 1-08-2016 Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij d.m.v
– Een donatie / gift in de Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij
– Boek voor het volgend plukseizoen een High tea, waarvan de gehele opbrengst naar het nieuwe dierenverblijf gaat
– Bezoek de pluktuin of pipowagen en doneer in de daarvoor bestemde crowdfundingspot, met die gedachte dat alle beetjes helpen
– Bij een minimale donatie a 10 euro maak je kans op een heerlijke high tea voor 6 personen
– Bij een donatie van 100 euro of meer maak je kans op een plukseizoen lang 2x per week bloemen plukken
– Bij een donatie van 100 euro of meer maak je kans op een biologisch groentepakket abonnement tijdens het nieuwe plukseizoen (deze worden verloot onder de donateurs)

Stichting vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij
ANBI (Algemeen Nut beoogde instelling)
NL49 RABO 0186705646
Keinsmerweg 88 a 1756 CE ’t Zand

Blij op de Boerderij

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info