Informatie

Cantica Nova

Naast het Ritmisch Koor, het Kinderkoor en het Gemengde Koor is Cantica Nova één van de koren, die de vieringen in het weekend (zaterdagavond om 19.00 uur of zondagmorgen om 10.00 uur) in onze parochiekerk muzikaal begeleiden.

Daarnaast is Cantica Nova speciaal opgericht om eventuele avondwaken en uitvaarten van passende muzikale begeleiding te voorzien.
Het koor bestaat nog maar een paar jaar (opgericht in 2008). De Latijnse naam ‘Cantica Nova’ betekent ‘nieuwe gezangen’. Het doel is dan ook om naast de bekende liederen ook nieuwe liederen in onze parochiekerk ten gehore te brengen. Cantica Nova bestaat momenteel uit 22 personen (8 heren en 14 dames). De repetities worden elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur in de kerk gehouden. Nieuwe enthousiaste leden zijn altijd van harte welkom.
De directie van het koor is in handen van mevrouw Annelie Schell-Aelmans uit Den Helder en de muzikale begeleiding op het orgel wordt verzorgd door de heer Martin de Visser eveneens uit Den Helder.
Voor nadere informatie en eventuele reservering kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw A. Tol-Broersen, tel. 0224 591282 of per e-mail: jpc.tol@quicknet.nl.