Informatie

Jongerenvereniging WBO de Bayes

Voor en door jongeren. Dat is het motto van de WBO. WBO staat voor: ’Wij Blijven Optimistisch’. Een stukje tekst die de afgelopen tijd veel op de WBO sloeg. De WBO organiseert feesten en activiteiten voor iedereen die zich nog jong voelt. Dit wordt dan weer georganiseerd door 15 enthousiaste jongeren in de leeftijd van 15 tot 23 jaar. Zij zetten zich dagelijks in om de WBO draaiende te houden.

Activiteiten voor de jongste jeugd organiseren wij heel graag en is bij ons altijd gratis. Kinderen moeten namelijk, ongeacht de portemonnee van de ouders, altijd gebruik kunnen maken van de WBO. Verschillende activiteiten hebben wij in het verleden al gedaan. Denk aan de zomerspelen, paaseieren zoeken, film kijken, kinderdisco’s en keuvelkeuring. Allerlei activiteiten die wij doen en die wij meer willen gaan doen.

Dan de leeftijdscategorie die net begint met uitgaan. Hoe fijn is het voor ouders dat hun jonge kroos voor het eerst het uitgaan gaan proeven in het dorp. Onder toeziend oog van het bestuur worden er verschillende feestavonden georganiseerd. Uiteraard zijn wij ook wel eens open om gewoon langs te komen en een rustig avondje te praten met elkaar. De afgelopen tijd gaat het steeds beter en wordt het steeds drukker. Tegenwoordig maken wij zelfs gebruik van een ticketsysteem om niet te vol te raken.

Natuurlijk kan de WBO ook gebruikt worden voor derden partijen. Organisaties en/of vereniging kunnen altijd gebruik maken van het gebouw. Een mooi voorbeeld is de Jeu de Boules die alweer heel wat jaren bij ons vergaderen en hun wedstrijden spelen.

Weten wat er speelt? Kijk gerust op onze nieuwe website: www.wbodebayes.nl of kijk even op onze facebook!

Tot in de Bayes!