Dag 3: Hoeraaaa!!

Lang zal ik leven lang zal ik leven…….lang zal ik leven in de Glorriaaaa,
Anderhalf meter, anderhalf meter, anderhalf meter in quarantaine jaja in quarantaine jaja
Hieper de piep Hoeraaaaaa, ik ben jarig vandaag!
En écht, zo een bijzondere verjaardag had ik me niet voor kunnen stellen.
Nog nooit heb ik , met mijn gezin zo dicht bij elkaar, mijn verjaardag zo klein gevierd.

We eten samen een brownie-cake. En, lang leve de online bestellingen en thuisbezorging. Ik krijg mooie cadeaus.
Ook een aantal welke te vondeling zijn gelegd bij ons op de stoep. We merken ze op ,na een kort deurbelrinkeltje. Snelle voetstappen en de poort die sluit. Nog net zien we een zwaaiend handje van een bekende.

Als klap op de vuurpijl krijg ik een uitstapje naar de teststraat. Speelt een mevrouw in groen/wit kostuum met een mini schoorsteenveger-ragebol belletje-lel met mijn huig en ragt ze mijn neus richting hersenkanaal even flink op en neer. ‘Gefeliciteerd met uw verjaardag mevrouw en een heel gezellige dag verder’. Zonder dat ik langs de Mac Drive mag voor een Frappucino rijd ik verplicht linea recta weer naar huis.

Girlies zijn ondertussen klaar met school dus met zijn 4en maken we een verjaardagshapjesplank en drinken een “borrel”. Het is gezellig en ik besef me al te meer dat we gezegend zijn met ons huis met eigen kamers, kantoortje, en tuin waar we allemaal ons eigen plekje op kunnen zoeken indien nodig.

Ik neem alle felicitaties via app, facebook en de post door, zwaai naar mijn lieve collega’s en kindjes voor het raam, de buren en familie. Krijg nog meer cadeaus via de post. En concludeer dat ik absoluut niet vergeten ben.
Deze kan in de boeken.

 

Manlief is niet benauwd meer. Pan snert staat nog steeds niet op het vuur.
Dag 3 is voorbij

blijf gezond

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info