Dagbesteding op (Zorg) Camping de Iepenhoeve

Wij, Huib en Anneke van Beers, beiden sinds eind jaren 70 werkzaam in de zorg voor mensen met een ontwikkelingsstoornis zijn sinds november 2007 de trotse eigenaren van camping “de Iepenhoeve” te Anna Paulowna.

Wij zijn op zoek naar campinghulpen
Vanaf januari 2008 bieden wij op onze camping dagbesteding aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Een jongedame met een verstandelijke beperking woont bij ons en heeft ook haar dagbesteding op de Iepenhoeve. Door de week komen nog drie campinghulpen de gelederen versterken.

De werkzaamheden op de camping bestaan uit:
– De verzorging van de aanwezige dieren, kippen, konijnen en onze labradors.
– Onderhoud van het kampeerterrein, maaien, schoffelen, snoeien.
– Onderhoud van de dierenverblijven.
– In het campingseizoen (1 april – 1 oktober) zijn we uiteraard gastheer/vrouw van de camping, de receptie en ons winkeltje en zorgen we er met elkaar voor, dat alles netjes en schoon is.
– In het Vierkant van de boerderij bevindt zich een werkplaats waar we aan houtbewerking doen. We maken deurharpjes,vogelhuisjes, vleermuizenkasten, naamborden e.d. Ook maken we van schapenwol popjes en vilten wol, de producten, die we maken worden besteld en geleverd aan Instituut Midgard en Scorlewald. Ook verkopen we de spullen in onze eigen winkel / receptie.
– Onder onze fraaie afdak kloven we hout, bestemd voor eigen gebruik en voor verkoop.
– Werken in de moestuin.
– Het fruit van de vruchtenbomen verwerken we tot jam

Camping de Iepenhoeve is een ANWB-camping aan de Zuiderweg in Anna Paulowna, die u tevens kunt vinden in de ANWB-gids voor kleine campings. Ook zijn we aangesloten bij de VeKaBo (Vereniging Kampeer Boerderijen). Er is een website van de camping te weten www.iepenhoeve.nl. Ook kunt u ons vinden op www.zorgboeren.nl

Nieuwsgierig geworden?
Voor nadere informatie of kennismaking kunt u zich wenden tot Huib en Anneke van Beers. Wij zijn bereikbaar op “de Iepenhoeve” tel: 0224-581275. De Iepenhoeve is aangesloten bij stichting de Frisse Wind Zorgboeren Noord-Holland en de Federatie voor Landbouw en Zorg. U kunt bij ons terecht met een PGB of een ZIN indicatie.

Jasper en Jannet zijn bezig met de kloofmachine
Jasper en Jannet zijn bezig met de kloofmachine
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info