“De 34e ronde is de belangrijkste

Tijdens de overhandiging van SSDA wisseltrofee benadrukte John van Woesik het nog eens “In de strijd om de titel “Zandtemer voetbalcoach” is ronde 34 de belangrijkste, dan pas worden de prijzen verdeeld, hij vindt fijntjes dat vader Hans dit toch wel had moeten weten.

John sloeg in die laatste ronde dan ook een grote slag. Hij werd met zijn 83 punten niet alleen weekwinnaar van ’t Zand, maar ook van de 8488 deelnemers bij de krant, Bij de krant werd hij 28e in de eindstand, een prima prestatie dus.

Over zijn verrassende laatste ronde zegt John. “het was super spannend, in de rust van de laatste wedstrijden dacht ik nog dat mijn vader ging winnen, maar de tweede helft werd bepalend, toen gingen mijn spitsen scoren.”

Over het geheel vindt John het belangrijk dat je scorende verdedigers in je team hebt.

Aan titelverdediger Bob Brandt de taak om de wisseltrofee aan John van Woesik over te dragen. Belangrijkste vraag van John aan Bob was: “Wat deed je fout bij het verdedigen van de titel?” Met een ietwat gebroken stem verklaarde Bob dat hij misschien teveel op anderen had gelet dan zijn eigen spelletje te spelen.
Dat gaat John dus zeker niet doen, die wacht alleen maar af, tot de 34e ronde…..
GS

Coach vanhet jaar 2017-2017 John van Woesik

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info