De Jonge Prins wint Zilveren Tapknop 2015

Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en één van de best getapte biertjes in Noord-Holland kun je bij Café Restaurant De Jonge Prins terecht. De horecazaak is namelijk de winnaar van de Zilveren Tapknop 2015 en behoort daarmee tot de top 3 van de regio. De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling.

Ondernemersfamilie Schouten nam deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Adriaan Vogelaar, Regio Manager van Noord-Holland, HEINEKEN Nederland. De Gouden Tapknop ging naar Café de Knip uit Oudkarspel. Eetcafé Meesters & Juffen uit Heemskerk sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht. De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2015 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland.”“Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Vogelaar. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo kunnen we garanderen dat de gasten bij Café Restaurant De Jonge Prins op de goede manier van hun bier kunnen genieten.”

Trots 
Ondernemersfamilie Schouten van Café Restaurant De Jonge Prins is erg trots op de Zilveren Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Dat resulteert direct in meer werkplezier en meer waardering van onze gasten. Dat we daar nu ook nog deze prijs aan toe mogen voegen, is voor ons echt een bekroning!”

Goed Getapt
De verkiezing van de Gouden Tapknop 2015 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim tweeduizend horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Zij zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk voor onze ondernemers. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt bier, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen.

V.l.n.r. Piet, Renate, Anita en Koen Schouten proosten op het winnen van de Zilveren Tapknop.
V.l.n.r. Piet, Renate, Anita en Koen Schouten proosten op het winnen van de Zilveren Tapknop. Foto: Sjoerd Spendel

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info