De kerk toch dichtbij u

Pinksterviering op zaterdag 30 mei vanuit kerk in ’t Zand

Helaas moeten de kerkdeuren nog steeds gesloten blijven, maar misschien is het u opgevallen dat wij u op een andere manier proberen te bereiken.

Reeds voor Pasen zijn wij als “Samenwerkingsverband R.K. kerken Noordkop” (de kerken van Texel, Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, ’t Zand en Breezand) de samenwerking aangegaan met Raakt Media, voor live uitzendingen uit uw eigen kerk.

Elke week hebben wij een andere kerk in de regio aan om zo herkenbaarheid te creëren voor onze parochianen. De liturgische werkgroep van de desbetreffende kerk stelt samen met de pastoor en de diaken de dienst op. Deze lijkt in grote lijnen op de dienst die normaal in de kerk zelf gevierd wordt.

De viering is op zaterdag 30 mei 2020, vanaf 19:00 uur rechtstreeks te volgen via het internet. Wij willen u dan ook van harte uitnodigen om deze live diensten mee te kijken via de website van Raakt Media.

Onze eigen lectoren, Annemarie en Roos werken hier aan mee en Joke van Geebergen en Annelies Komen verzorgen de muzikale begeleiding.

 

Misintenties:

U kunt voor deze viering ook een misintentie aanvragen. U kunt ze doorgeven via info@raaktmedia.nl

Het kan echter ook op de gebruikelijke wijze, door een enveloppe in de brievenbus bij de parochiezaal te deponeren.  Aangezien onze kerk dagelijks open is van 13-17 uur, kunt u ook een eigen geschreven intentie in de schaal, achter in de kerk, achterlaten.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info