De laatste loodjes voor Team M&M

Door een misrekening van Team M&M is onlangs het artikel met een terugblik op de Tour du ALS niet in De Sportvriend gekomen. Dat is erg jammer, want de eerstvolgende Sportvriend komt pas weer op 19 augustus 2015 uit. En tot 15 augustus kan er voor – en door – Team M&M nog geld gedoneerd worden voor het goede doel: Geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Klik hier om te doneren.

Appeltaart
Dus als u voor de tweede helft van 2015 nog een appeltaart wilt bestellen… U heeft per slot van rekening allemaal nog wel een verjaardag waarbij u een appeltaart kunt gebruiken, doe die bestelling dan vóór 15augustus a.s. Dan leveren zij u de taart in de periode tot de 15de, maar ook daarna tot uiterlijk 31-12-2015. Een belletje naar de fam. Schouten (0224-593230) en u kunt genieten van een heerlijke appeltaart, naar recept van “oma Jopie”.

U heeft het team echter tot nu toe al enorm geholpen. Het financiële deel van de missie heeft momenteel een tussenstand van € 7.000,– !! Waarvoor hartelijke dank.

Team M&M heeft ook een aantal sponsors gevonden. Kort voor de tocht kregen zij de speciale fietskleding voor deze Tour du ALS. Dit zullen dij de rest van het jaar bij de fietsactiviteiten dragen en daarop zijn door Muller Belettering, de namen van de volgende sponsors aangebracht: Shirt Team M&M
• Houtbouw ’t Zand BV
• Albert Groot BV, Schagerbrug
• Garagebedrijf Anno de Wit
• Verdoes fietsen (Den Helder)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info