De Pen is bij… Arina Bleijendaal-Visser

(geplaatst op 11 januari 2012)

In deze rubriek leveren we om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De pen is deze keer bij… Arina Bleijendaal-Visser (32).
“Ik ben getrouwd met Patrick Bleijendaal. Samen hebben wij twee kinderen, Job (6) en Lisa (3). Ik ben werkzaam als directeur op de RKBS St. Jan te Breezand.”
Vragen en antwoorden
Hoe lang ben je al Zandtemer?
Ruim 32 jaar. Ik ben opgegroeid in de Leliestraat en later met mijn ouders verhuisd naar de Lepelaarstraat. In 2000 heb ik samen met Patrick een huis gekocht in de Tulpstraat. Daar zijn onze kinderen geboren. Nu wonen wij naar alle tevredenheid in de Tureluur. Een mooie nieuwe wijk met gezellige buren!
Wat bevalt je aan ’t Zand?
Het is hier prima wonen. Het is een rustig dorp en de mensen zijn vriendelijk. ’t Zand is een prettig dorp voor opgroeiende kinderen. De sociale controle is fijn en er wordt veel voor ze georganiseerd.
Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?
Ons eigen paleisje in de Tureluur.
Wat is je mooiste herinnering?
Tja, lastig om er eentje specifiek uit te kiezen. De meeste zijn cliche en kunnen jullie zelf wel invullen.
Waar kun je o.a. van genieten?
Dat zijn gelukkig een heleboel dingen. Ik zal er een aantal noemen:
-Een borreltje drinken bij de vuurkorf in de tuin, op een mooie zomeravond.
-’s Avonds een rondje om het dorp lopen met de buurvrouwen.
-Gewoon een avondje ‘niks’ en lekker op de bank tv kijken.
-Een bos/strandwandeling maken met het gezin op zondagmorgen.
-Schaatsen op de ijsbaan in ’t Zand. Hopelijk gaat dat komend jaar weer gebeuren!
Wat mist ’t Zand?
Een stoep van de Kemphaanweg naar de Tureluur. Het is soms knap lastig om met kinderen veilig (zonder prutschoenen…) naar school te komen. Maar als het goed is komt deze er in het voorjaar. Kan niet wachten!!!
Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Als mijn kinderen mij nodig hebben kom ik direct mijn bed uit maar anders liever niet!
Als ik aan ’t Zand denk, dan…
Krijg ik een goed gevoel. ’t Zand is een dorp waar ik mij thuisvoel.
De pen gaat naar Zandtemer… omdat?
Joris de Groot. Hij is net als ik lid van de bewonerswerkgroep, maar doet daarnaast nog veel meer goeds voor het dorp. Hij is o.a. vaak te vinden op de sportvelden en is altijd betrokken en behulpzaam.
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info