de Pen is Bij…Daisy Kemper

In deze rubriek leveren wij de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

“Daisy Kemper. Ik ben 32 jaar. Ik heb sinds kort weer een leuke nieuwe vriend, Mathijs, waar ik uiteraard ontzettend blij mee ben. Ik woon in ’t Zand samen met mijn kat Jip.

Ik werk al sinds 2009 bij PWN waterleidingbedrijf. Een mooi bedrijf waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Daar werk ik nu als gebruikersondersteuner en daarnaast volg ik de HBO opleiding Bedrijfskunde aan de HvA.”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Ik ben geboren in Wieringerwaard maar na 1 jaar zijn wij naar ’t Zand gekomen. Daar hebben wij ongeveer 8 jaar gewoond. Toen ik in 2012 op mijzelf ging wonen heb ik een mooie maisonnette aan de Leeuwenhorst gekocht waar ik dus ook alweer 8 jaar woon.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Ik vind ’t Zand een leuk levendig dorp dat echt van alle gemakken is voorzien. Ik vind de sfeer en de uitstraling van het dorp super gezellig

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Voor mij is het mooiste plekje mijn eigen dakterras!

 

Wat is je mooiste herinnering?

Mijn mooiste herinnering was de aankoop van mijn woning. Mijn grote trots! Wat ik natuurlijk kon kopen door mijn vaste contract bij PWN. Ook daar ben ik super trots op. Dit jaar heb ik mijn Propedeuse gehaald, ook een mijlpaal! :D

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Ik kan heerlijk genieten van lekker buiten zitten met het mooie weer. Een lekkere wandeling maken in het Zwanenwater of gewoon in het dorp. Een gezellig drankje drinken met vrienden of spelletjes doen. Sinds kort volg ik motorrijles. Ik vind het al heerlijk om bij Mathijs achterop te zitten maar zelf rijden is natuurlijk veel leuker!

 

Wat mist ’t Zand?

Volgens mij heeft ’t Zand alles wat je echt nodig hebt.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Nou… doe dat maar niet, laat mij maar lekker slapen

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik ook altijd een beetje aan vakantie! Een vriendin uit IJmuiden die op bezoek kwam had het gevoel dat ze zo een vakantiepark inreed door onze mooie bloemen en de Spar! Heerlijk

 

Mijn antwoord op de vraag van Eef Visser

Daisy, je woonde vroeger ook in ’t Zand, bent verhuisd, maar sinds een paar jaar weer terug, bevalt het weer goed?

’t Zand bevalt mij zeker goed. Het is een fijn dorp waar ik me ook wel thuis voel. Toch zie ik mij in de toekomst toch verhuizen richting Heerhugowaard. De woonplaats van mijn vriend. Hierdoor zal mijn reistijd naar mijn werk ook halveren. Na 11 jaar dagelijks op en neer naar Velserbroek begint de reistijd wel tegen te staan. ’t Zand zal wel altijd een speciaal plekje houden in mijn hart.

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Mijn buurman Maggi.

 

Deze Zandtemer zou ik graag de volgende vraag willen stellen: 

Buurman! Jij woont al langer in ’t Zand als ik! Hoe ben jij hier eigenlijk terecht gekomen?

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info