De Pen is bij… Glenn van Duin

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Glenn van Duin.

“Op met moment van schrijven ben ik nog 25 lentes jong, maar met de publicatie 26. Momenteel ben ik werkzaam bij OWA Benelux te Amsterdam, waar ik op de afdeling verkoop zit. Deze firma is een leverancier van plafondsystemen. Mijn werkzaamheden hierbij zijn offertes maken, planningen maken, klanten advies geven en klachtenafhandeling. Hier ben ik nu net even wat langer dan twee jaar werkzaam. Verder kun je mij terugvinden op de golfbaan, Multi voor de zaalvoetbal, de Leeuwenkuil om het eerste te kijken en de Jonge Prins om zo nu en dan daar een bakkie te doen. Bij deze wil ik Laura bedanken voor de nominatie, want ik heb altijd al mijn zegje willen doen bij de pen is bij…”

 

Vragen en antwoorden
Hoe lang ben je al Zandtemer?
Op mijn ID bewijs staat helaas geboorteplaats Den Helder, maar verder dan daar geboren te zijn ben ik de rest van mijn leven Zandtemer. Dus een kleine 26 jaar.

Wat bevalt je aan ’t Zand?
De gezelligheid die heerst in het dorp. Ondanks dat ’t Zand niet in een groot dorp is, worden er vaak genoeg feesten of activiteiten georganiseerd (mijn dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die ’t Zand rijk is). Ook is het mooi dat de meeste vrienden dicht in de buurt wonen waar je dan zo even binnen stap om een bakkie te doen.

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?
Ik heb eigenlijk niet echt een voorkeur, alles van ’t Zand vind ik mooi.

Wat is je mooiste herinnering?
Ik denk dat mijn mooiste herinnering nog moet komen. Mijn mooiste herinneringen tot nu toe zijn denk ik wel de kerstavonden waar we met de vriendengroep een casino bezoeken in Nederland en er daarna een mooi avondje van maken. Daar zijn denk ik toch wel de meest legendarische dingen gebeurd. Ook de golfvakantie van november vorig jaar was een mooie herinnering!

Waar kun je o.a. van genieten?
Gezellige dingen doen met me vrienden (Perry), lekker potje golfen, naar het strand gaan, vrijdags kijken bij het vlaggenschip van Sparta ’67 en zondags bij het vlaggenschip van Geel Zwart ’30, zaalvoetballen met Sparta ’67 7 en natuurlijk winnen met Unibet met STB ’t Zand (Dani5th, Eden, Jimbramovich).

Wat mist ’t Zand?
’t Zand mist een parkeerwachter. Bij mij in de straat staat er steeds een auto in een bocht geparkeerd, terwijl hij een eigen oprit heeft en dat er tien meter verderop gewoon parkeerplaatsen staan. Daar kan ik me aan ergeren. Tevens vind ik het jammer dat ’t Zand bijvoorbeeld niet een groot park heeft, waar je zomers lekker kan chillen met je maten.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Als we met ‘we’ de redacteuren van de Pen is bij… bedoelen, dan zou ik zeggen laat mij maar lekker verder slapen.

Als ik aan ’t Zand denk, dan…
Denk ik aan het mooiste dorp van de wereld, en dat het een voorrecht is om in ’t Zand te mogen wonen.

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?
Mijn goede vriend Mattijs Bleijendaal. Als aanvoerder van Geel Zwart 1 heeft hij al meerdere mooie doelpunten gemaakt en nu wil ik zien of hij ook mooie stuk kan schrijven!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info