De Pen is bij… Joris van Klink

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Joris van Klink.

 

“Ik ben net als Tim Port nog maar dertig lentes jong en het oudste kind van Theo en Ella van Klink. Ik heb twee zusjes Mara en Lobke en een broertje die ze Jesse hebben genoemd. In het dagelijks leven werk ik in het bloembollenbedrijf met mijn ouders en broertje.”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Ik ben geboren in de Stolpen, waar ik een pracht jeugd heb gehad. Op mijn twaalfde zijn we verhuisd naar ’t Zand aan de Korte Belkmerweg waar ons bedrijf nu staat. Ik ben alweer een jaar of vijf woonachtig midden in het dorp. Binnen nu en een jaar ga ik weer verhuizen naar de Korte Belkmerweg.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Het gemoedelijke sfeertje altijd. Wat Tim ook al zei, mijn meeste vrienden wonen in en rond om ’t Zand. Er is dus altijd wel wat te doen en te beleven.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Thuis, de JP, Zandstock, op mijn werk. Noem maar op, het is bijna altijd wel mooi in het dorp.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Is lastig te zeggen, zijn er zo veel! Maar ik denk toch werken in New Zeeland en reizen in Australië.

 

Waar kun je o.a. van genieten?

Uitjes, feestjes, vakantie, mijn werk en ga nog maar effe door. Bijna alles wel.

 

Wat mist ’t Zand?

Dat is lastig te zeggen. Voor een dorp als dit hebben we het redelijk voor elkaar denk ik.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Ook liever niet, maar voor een mooie reis kom ik me bed wel uit hoor.

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Waar een klein dorp wel niet sterk in kan zijn.

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Renate schouten, lijkt me gewoon leuk :p

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info