de Pen is Bij…Klaas-Jan Weel

In deze rubriek leveren wij de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

“Klaas-Jan Weel”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Sinds mijn geboorte.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Het gemoedelijke, de no-nonsense mentaliteit en saamhorigheid.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Ons nieuwe huis, elke dag als je thuiskomt dan geniet ik hier van.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Beetje afgezaagd misschien, maar de geboorte van mijn 3 kinderen.

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Beetje slap ouwenelen met vrienden en kennissen onder het genot van een potje bier.

 

Wat mist ’t Zand?

Een treinstation, of meer algemeen een betere verbinding naar de steden toe. En huizen, veel meer huizen, zowel koop als huur. En alhoewel het zeer lastig zal zijn om te bewerkstelligen, zou meer retail in het centrum van het dorp de aantrekkelijkheid kunnen verhogen, maar helaas is de tendens de andere kant op.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Ik hecht niet bijzonder veel waarde aan nachtrust, als er F1 op TV te zien is, dan kan je me daar voor wakker maken, maar als er grote paniek bij één van onze klanten is, dan wordt er ook gewoon opgenomen hoor!

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Rust. Saamhorigheid, gezelligheid, aanpakken. Eigenlijk gewoon een heerlijk dorp om in te wonen!

 

Mijn antwoord op de vraag van Peter Johannes
Hoe lang denk je nog door te blijven/kunnen gaan als spits van dit bijzondere elftal?

Ik heb altijd gezegd dat het seizoen waarin ik geen topscoorder meer zou zijn, dat dit mijn laatste zou zijn. Met mijn blessure van dit jaar word dit een beetje makkelijker vrees ik… Dus ik vermoed dit jaar.

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Zico Zeeman. Zico heeft over veel onderwerpen een uitgesproken mening, dus ik ben er van overtuigd dat hij wel raad weet met deze pen!

 

Deze Zandtemer zou ik graag de volgende vraag willen stellen: 

Als aanvoerder van GZ3 weet je als geen ander hoe het team er nu voor staat, denk je dat een kampioenschap er dit jaar nog in zit? Dan kan ik met een gerust hart met pensioen namelijk!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info