De Pen is bij… Laura van Klink

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Laura van Klink.

“Om te beginnen wil ik goede vriend en voetbalcoach Jimmy bedanken voor deze enorme eer! Ik ben 23 lentes jong en sinds kort trotse bewoner van een huis aan de Kanaalkade (ook wel de Goudkust genoemd) samen met mijn vriend René en onze kat Fred.”

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?
Officieel ben ik pas sinds een jaar een ‘echte’ Zandtemer, maar ik voel mijzelf al van kinds af aan Zandtemer. Ik ben opgegroeid op de Stolperweg en ging elke dag met weer en wind op de fiets richting de St. Jozefschool. Bijna al mijn vrienden en vriendinnen woonden toen al in ’t Zand, dus ik bracht er toen al veel tijd door.

Wat bevalt je aan ’t Zand?
De knusse en gezellige sfeer. ’t Zand is geen groot dorp, maar het heeft alles wat je nodig hebt. Daarnaast vind ik het leuk dat er veel georganiseerd wordt. Ik kan nu al niet wachten totdat de Zandtemer kermis en Zandstock weer voor de deur staan. Ook geniet ik van het zaalvoetballen bij Sparta. Ik wil hierbij in het speciaal onze gewaardeerde coaches Jimmy en Remco bedanken dat zij altijd met ons mee gaan om ons te supporten!

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?
De mooiste plek is ons huis aan de Kanaalkade, maar de gezelligste plek is de Jonge Prins.

Wat is je mooiste herinnering?
Wat een lastige vraag zeg… Ik heb zoveel mooie herinneringen, maar om te beginnen zijn de weekendjes/vakanties met mijn vriendinnen geweldige herinneringen. Deze tripjes staan garant voor veel gezelligheid, humor en natuurlijk niet te vergeten de Amstel Malt. Daarnaast ben ik vorig jaar voor school naar Bali geweest en dit zal ik ook nooit vergeten!

Waar kun je o.a. van genieten?
Ik hou van gezelligheid, een borreltje op z’n tijd en lekker eten.

Wat mist ’t Zand?
Om eerlijk te zijn denk ik dat wij voor een klein dorpje veel faciliteiten hebben, ik heb dus niet zoveel te klagen. Als ik dan toch iets moet noemen dan zullen het (binnenkort) mijn vriendinnen zijn. Zal je altijd zien; heb altijd buiten het dorp gewoond terwijl zij allemaal in ’t Zand op loopafstand van elkaar woonden. Sinds een jaar woon ik ein-de-lijk in ’t Zand, verhuizen ze allemaal naar Schagen en omstreken… Gelukkig blijven de meeste vrienden wel in ’t Zand wonen!

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Er zijn weinig dingen waar ik ’s nachts graag voor gestoord wordt, maar het eerste wat in mij op kwam was: kip. Kan ik oprecht van genieten!

Als ik aan ’t Zand denk, dan…
Denk ik aan een gezellig en gemoedelijk dorp. Wat ik vooral waardeer aan ’t Zand is de grote saamhorigheid. Er worden zoveel activiteiten georganiseerd. Niet alleen evenementen, maar ook op sportgebied.

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?
Glenn van Duin, omdat hij is geboren en getogen in ’t Zand en Zandtemer in hart en nieren. Daarnaast is hij ook een goede vriend van mij en ik ben benieuwd wat zijn antwoorden zullen zijn!

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info