De Pen is Bij… Maaike de Wit

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Maaike de Wit 

“Ik ben Maaike de Wit en ik ben 27 jaar. Ik ben geboren in Den –Helder maar ben opgegroeid in Groote Keeten waar ik  altijd met veel plezier gewoond heb. Samen met mijn zusje heb ik daar een leuke jeugd gehad. Mijn basisschool carrière heb ik doorgebracht op de sint jozefschool hier in ’t Zand. Daarna ben ik naar de GSG gegaan, wat nu het regius college is. Nu ben ik werkzaam in een huisartsenpraktijk in Julianadorp.

Binnen het dorp zullen mensen mij misschien wel kennen van het timmerdorp waar ik al jaren met plezier een bestuurs rol vervul. “

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Ik woon sinds januari 2014 in ’t Zand. Toen ben ik samen gaan wonen met mijn vriend Rick.

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Wat ik leuk vind aan ’t Zand is dat het verenigings leven zo bruisend is. Er worden vele activiteiten georganiseerd en altijd staan er mensen klaar om dit goed te laten verlopen. Tevens is de sport iets wat erg leeft, zowel op het veld als langs de kant staat sport bij vele hoog in het vaandel.

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Dat is denk ik toch wel gewoon thuis aan de julianastraat.  In de eerste week van de schoolvakantie is dat de ijsbaan, als ik allemaal vrolijke kinderen zie timmeren tijdens ons timmerdorp.

Wat is je mooiste herinnering?

Ik heb vele herinneringen waar ik met plezier aan terug denk. Zoals ik eerder zei is het timmerdorp iets waar ik altijd met plezier aan terug denk maar ook de opbouw dagen voor zandstock zijn leuke herinneringen, met een koppeltje meiden broodjes smeren levert leuke verhalen op ;)
Ik denk ook met plezier terug aan de verschillende concerten die ik bezocht heb.

Waar kan je o.a. van genieten?

Ik kan genieten van een zomerse dag, het zonnetje vind ik heerlijk. Daarnaast vind ik het ook erg gezellig om met vrienden een avondje gezellig bij elkaar te zitten.

Wat mist ’t Zand?

Ik denk dat we het eigenlijk best goed voor elkaar hebben.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Voor een mooie vakantie mag je me altijd wakker maken!

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Denk ik aan een gezellig dorp waar vele mensen klaar staan voor elkaar.

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Ik wil de pen doorgeven aan Manon Schilder, ik ken haar via de carnaval en ik vind het ontzettend stoer dat zij samen met haar vriend Melvin nu de JP bemant!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info